24 / 04 / 2024

Multikent satış ofislerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenleniyor!

Multikent satış ofislerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenleniyor!

Ulak Grup bünyesinde, Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde satış sonrası hizmetleri ile bir devrim yapan Multikent, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden başlayarak tüm hafta boyunca satış ofislerinde hanımlara özel sürprizler sunuyor.



Evini Multikent’ten alan hanımların yeni evlerinin taşınma, çilingir ve DASK masraflarını Multikent karşılayacak. Ayrıca hanımlar, yeni evlerinin dekorasyon, boya badana, elektrik, güvenlik vb. tüm işlemleri için Multikent’in anlaşmalı kurumlarından indirim kazanacak.



Multikent Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde, hem alıcı hem de satıcı için, hızlı karlı güvenilir bir satış sürecinin tamamlanabilmesi adına satış öncesi ve satış sonrası tüm sorularına yanıt bulabileceği 7/24 Multi Danışma hattı ile müşterisinin yanında oluyor. 



Şubat ayındaki açılışı ile birlikte, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrindeki gayrimenkul sahiplerinin ilgi odağı olan Multikent, gayrimenkul sahiplerinden yoğun talepler alıyor. Her geçen gün portföyünü genişleten Multikent, Yurt dışı satış ağıyla birlikte Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Hizmeti, Finansman ve Kredilendirme Desteği, Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti, Güçlü ve Etkili pazarlama hizmeti gibi sektörde olmayan birçok hizmeti bir arada sunarak Gayrimenkul Sahiplerine; değerinde, hızlı ve güvenilir satışın kapısını açıyor.



Ayrıca Multikent, hızlı satış gücü ile beraber portföyün de bulunan gayrimenkulleri güçlü bir pazarlama stratejisi ve reklamları ile pek çok mecrada destekliyor.


Geri Dön