16 / 04 / 2024

Münir Karaloğlu, Gürsu TOKİ yolunun tamamlanması için talimat verdi!

Münir Karaloğlu, Gürsu TOKİ yolunun tamamlanması için talimat verdi!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gürsu ilçesinde incelemelerde bulundu. Yamaç paraşütünün turizm ile entegre edilmesi gerektiğini belirten Vali Münir Karaloğlu, TOKİ yolu için de talimat verdi.




Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gürsu ilçesinde incelemelerde bulundu. Yamaç paraşütünün turizm ile entegre edilmesi gerektiğini belirten Vali Karaloğlu,  TOKİ  yolu için de talimat verdi. 


Gürsu Kaymakamı H. Bilge Aktaş ve Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ile birlikte bir dizi incelemelerde bulunan ve bilgi alan Vali Karaloğlu, Dışkaya köyünde bulunan yamaç paraşütü uçuş alanında oluşturulan sosyal tesisleri ve pisti gezdi.  Dünyada sayılı pistleri olan yamaç paraşütü tesislerinde motorlu yamaç paraşütünü inceleyerek bilgi alan Vali Karaloğlu, "Yamaç paraşütünü turizm ile entegre etmemiz gerekiyor" dedi. 


EVLERİ GEZDİ TALİMATI VERDİ 

Daha sonra Gürsu Okçuluk Spor Kulübü'nü ziyaret eden Vali Karaloğlu, bir süre minik okçu ile sohbet etti. Yapımı tamamlanan 2 bin konutluk TOKİ evlerini de inceleyen Karaloğlu, TOKİ yolunun bir an önce tamamlanması talimatını verdi. Son olarak Gürsu Belediyesi'ni de ziyaret eden Bursa Valisi, Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'dan brifing aldı. 


Bursa Hakimiyet



Geri Dön