20 / 04 / 2024

Murat Beyaz İnşaat yeni projeler üzerinde çalışıyor!

Murat Beyaz İnşaat yeni projeler üzerinde çalışıyor!

Gebze MÜSİAD Şubesi'nin üye ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Gebze Şubesi, Murat Beyaz İnşaat'ın Sahibi Murat Beyaz'ı işyerinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette projeler konuşuldu.



MÜSİAD Gebze Şubesi, Murat Beyaz İnşaat'ın Sahibi Murat Beyaz'ı işyerinde ziyaret etti. MÜSİAD adına ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Bşk. Yıd. Ve Mali İşler Kom.  Bşk. Mehmet Penbegüllü, Eğitim Kom. Bşk.  Ahmet Doğan Güler, Teşkilatlanma Kom.  Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Kom. Bşk. Şerif Ali Öztürk, Gençlik Kurulu Komisyon Başkanı Salih Küçükada, Yönetim Kurulu üyelerinden Serkan Beyaz, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın katıldı. 


PROJELERİ KONUŞTULAR 

MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Ali Kurt, bölgemizde son dönemde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren firmalarından biri olan Beyaz İnşaat'ın sahibi Murat Değirmen'in, yaptığı projelerle birçok kişiye ev ve iş imkanı sağlayarak topluma faydalı olduğundan bahsetti. Gebze gibi birçok rakip firmanın olduğu alanda kalitesini öncü edinerek çalışmalarına hız veren Murat Beyaz, önümüzdeki dönemde birçok projelerinin olduğunu ve çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerinden bahsetti. 


Ayrıca MÜSİAD'ın çalışmalarını takip ettiğini, özellikle eğitim çalışmalarını takdir ettiğini belirtirken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müsiad Gebze Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, girişimci genç işadamlarının her zaman desteklenmesi gerektiğini ve bu doğrultuda Müsiad olarak çalışmalar yaptıklarından bahsetti. Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beyaz İnşaat'ın sahibi Murat Beyaz'a ve çalışanlarına gösterdiği güzel misafirperverlikten ötürü teşekkür etti. 


Gebze Gazetesi


Geri Dön