26 / 04 / 2024

Murat Boz gayrimenkule yatırım yapıyor!

Murat Boz gayrimenkule yatırım yapıyor!

Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü pop star Murat Boz "Konutu tercih ediyorum, arsa alımım hiç denemedim, bildiğiniz yer varsa görüşelim' karşılığını verdi.




İstanbul,  Ankara  ve İzmir'de geliştirdiği milyarlık projelerle öne çıkan Türkerler Holding, ses getiren işbirliğine bir yenisini daha ekledi. 


İŞ dünyasının en şık giyimli simalarından Kazım Türker'le ekibinin imza attığı Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü pop star Murat Boz oldu. Sevgi ve huzur temasının ağır bastığı reklamla "Olmak istediğim yer" mesajı veren Murat Boz'la birlikte basının karşısına çıkan Kazım Türker, Mahall Bomonti İzmir'in eşsiz bir  İzmir  manzarasına, modern bir mimariye, zengin sosyal imkânlara sahip olduğuna vurgu yaptı. 


CANITATLI'YA FİKİR DANIŞTI 


Yeni bir sahada reklam yüzü olmanın heyecanını yaşayan Murat Boz, İzmir'e olan hayranlığını reklamda tüm doğallığı ile yansıttığını söyledi. Ailesinin ticaretle arasının iyi olmadığını esprili bir şekilde anlatan Boz, bugüne kadar kazandıklarını gayrimenkule yatırdığını açıkladı. Emlak dostu editörümüz Mehmet Canıtatlı'nın'hangi tür gayrimenkulü tercih ediyorsunuz? sorusuna karşılık Boz, yine esprili bir şekilde "Konutu tercih ediyorum, arsa alimim hiç denemedim, bildiğiniz yer varsa görüşelim' karşılığını verdi. 


ÖZEL KONSEPTLİ PROJE 


Birisi 58 katlı, 9'u tarihi olmak üzere toplam 12 bloktan oluşan projede 470 konut, 572 ofis, 

30 ticari birim bulunuyor. Proje 1+0'dan 3+1'e kadar geniş alternatifler sunuyor. Tamamıyla mobilyalı ve otel konseptinde Mudo imzasıyla tasarlanacak 1 +0 tipi daireler ise yoğun ilgi gördü. Projedeki rezidansların metrekare fiyatı ise ortalama 2 bin dolar düzeyinde.


Güneş 


Geri Dön