19 / 04 / 2024

Murat Kurum Dubai Cityscape Global Fuarını değerlendirdi!

Murat Kurum Dubai Cityscape Global Fuarını değerlendirdi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Emlak Konut GYO’nun yatırımcı olduğu projeler hakkında bilgi vererek Dubai Cityscape Global fuarını değerlendirdi.



Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum "Fuar, toplu satış yapmak isteyen üreticiler için büyük bir fırsat oldu" dedi.



Bu yı 1 çok yüksek katılımın olduğuna dikkat çeken Emlak Konul GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Bu yıl fuarda Türk firmalar en etkin yerlerde konum alarak, hazırladıkları maket, etkinlik, katalog ve broşürlerle projelerini tanıttı. Bu yıl maketler, dev ekranlar hazırlandı, davetler düzenlendi. Ödül alan markalarımız oldu. Bölgenin önemli geliştiricileri bu fuarda yer aldı. Dubai Citvs-cape Global toplu satıs yanmak isteyen üreticiler için büyük bir fırsat oldu. Bu kapsamda önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Bunların meyveleri önümüzdeki günlerde alınacaktır”



Murat Kurum, Türkiye'deki yabancı konut satışlarına bakıldığında son yıllarda gözle görülen artışla Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin ilk sırada yer aldığını ifade etti. Konut sektöründeki firmaların Ortadoğu ve Körfez yatırımcısının özellikle İstanbul'daki markalı konut projelerine gösterdiği ilgiden dolayı bu sene fuara katılarak yüksek oranda tanıtım ve satış hedeflediğini hatırlatan Kurum, "Ortadoğu'daki siyasi belirsizliklerden sonra Ortadoğu ve Körfez yatırımcıları daha önce yatırım amaçlı konut alırken İstanbul'u artık yerleşim merkezi olarak tercih ediyor” dedi


Fuarın Mısır, Abu Dabi, Kiyad, Cidde, Katar, Latin Amerika ve Asya olarak farklı ülke ve şehirlerde de yıl boyunca organize edildiğini hatırlatan Kurum, "Hasılat paylaşımı ile ihale edilen projelerimizden Ağaoğlu Maslak 1453 ve İstanbul Finans Merkezi’yle, EgeYapı Batışehir, Dumankaya Miks ve Siyah Kalem de Köy projesiyle fuarda yer aldı. Firmalar önemli işbirliklerine imza attı”


 

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global’i geride bırakan sektör, başta Arap yatırımcılar olmak üzere dünyanın dört bir yanından sektör temsilcileri ile buluştu. 8-10 Eylül tarihlerinde ‘Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ‘Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na bu yıl Türkiye’den 50’si proje geliştirici olmak üzere 61 Türk firması katıldı. 30 ülkeden 300 katılımcının yer aldığı fuarda Türkiye, düzenleyici Birleşik Arap Emirlikleri’nin ardından en fazla temsil edilen ülke olarak dikkat çekti.


Yeni Akit


Geri Dön