26 / 04 / 2024

Murat Kurum: Kazlıçeşme projemize 2015'in ilk yarısında başlayacağız!

Murat Kurum: Kazlıçeşme projemize 2015'in ilk yarısında başlayacağız!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, ''Emlak Konut GYO olarak, insanımızın daha kaliteli ve nitelikli bir şekilde yaşamasını temin etmek için büyük ölçekli projeler ürettik ve sektöre önemli bir soluk getirdik'' dedi.



Kazlıçeşme satışı 2015'in ilk yarısında!


Murat Kurum sözlerini şöyle tamamladı: ''Olumsuz birçok söylentinin dolaştığı sektörümüzde, yeni satışa çıkmış projelerimizin önünde oluşan kuyruklarla ezber bozan bir duruş sergiliyoruz. İçinde bulunduğumuz yılın son çeyreğinde ise; Zekeriyaköy'de bulunan Köy Kayabaşı'ndaki Park Mavera ve Başakşehir Kayabaşı'ndaki Evvel İstanbul projelerinin satışlarına da yakın zamanda başlamayı planlıyoruz. Bununla birlikte 2015 yılı satış hedefimizi belirlemek için biraz daha beklemekte fayda görüyoruz. Bu arada ihale sürecini bu yılın başında tamamladığımız ve en büyük projemiz olacak olan Kazlıçeşme'deki arsamızda da geliştireceğimiz projede inşaat ruhsat işlemlerinin tamamlanmasının ardından gelecek yılın ilk yarısında satışlara başlamayı planlıyoruz.''



HEYECAN VERİCİ PROJELER!


Kurum, "2003 yılından itibaren 11 yıllık dönemde ise; çoğu ürettiğimiz olmak üzere, ihalesini gerçekleştirdiğimiz  ve projelendirme çalışmaları devam eden toplam bağımsız bölüm sayısı 100.000 adet gibi dikkate değer bir seviyeye ulaşmış bulunmaktadır. Bahsetmiş olduğumuz bu veriler ışığında da, şirketimizin, gayrimenkul piyasasını etkileyecek ölçek ve güçte olduğunu söyleyebiliriz'' yorumunu yaptı.


Yeni Akit


Geri Dön