26 / 04 / 2024

Murat Özdağ: Kocaeli'yi turizm kenti yapacağız!

Murat Özdağ: Kocaeli'yi turizm kenti yapacağız!

Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç ile birlikte birliğin yönetim kurulu başkanı Başaran Ulusoy’u ziyaret ederek, Kocaeli’ni “turizm kenti” konumuna yükseltecek projelere destek vermeye davet etti.




Türkiye’nin ekonomi santrali Kocaeli’nin, turizm değerleriyle de ön plana çıkması için ilgili kurumlarla çeşitli organizasyonlar düzenleyen Kocaeli Ticaret Odası, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu ile yeni bir programa daha imza atıyor. Kocaeli’nin turizm destinasyonuna dönüşmesi hedefiyle çıkılan yolda, 9-10 Ocak 2015 tarihlerinde kapsamlı bir organizasyon düzenleniyor.

 

ULUSOY’A ZİYARET

Organizasyonun hazırlıkları devam ederken, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç ile birlikte, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy’u ziyaret etti. Ocak ayında düzenlenecek olan organizasyona Ulusoy nezdinde tüm TÜRSAB yönetim kurullarını ve üyelerini davet eden Başkan Özdağ, 2015-2016 yılları ve sonraki dönemlerde ilimizde bulunan Cengiz Topel Havaalanı’nın hac ve umre organizasyonları için kullanılması hususunda da katkı beklediklerini söyledi.

 

POTANSİYEL VAAT EDİYOR

Ziyarette yaptığı konuşmasında, “Kocaeli Ticaret Odası olarak İstanbul'a, hava yollarına yakınlığı, iskele ve limanları ile doğal bir lojistik üs olan şehrimize değer katacak her projenin içinde olmayı ve Kocaeli’ni 2023 hedeflerine hazırlamayı görev addediyoruz” diyen Başkan Özdağ, “İlimizde bulunan ve sivil havacılık açısından potansiyel vaat eden Cengiz Topel Havalimanı’nın işler hale getirilmesi, 2023 yılı hedeflerine ulaşma çabamızda kentimize farklı zenginlikler katarak ‘sanayi şehri’ olarak bilinen kentimizin, turizm potansiyelini ortaya çıkaracak önemli bir adım olacaktır” ifadelerine yer verdi.


Geri Dön