25 / 04 / 2024

Murat Özer İnşaat projelerine devam ediyor!

Murat Özer İnşaat projelerine devam ediyor!

1995 yılında Nurettin Özer ve oğulları tarafından kurulan Murat Kuyumculuk'un amiral gemisi Murat Özer İnşaat, sektöründe lider marka olma yolunda hızla ilerliyor...



1995 yılında Nurettin Özer ve oğulları tarafından kurulan Murat Kuyumculuk'un amiral gemisi Murat Özer inşaat, sektöründe lider marka olma yolunda hızla ilerliyor. 2004 yılından bu yana sektörde oluşturduğu müşteri memnuniyetiyle hizmet veren firma, projelendirmesinden anahtar teslimine kadar sürecin her aşamasında kalitesinden ödün vermiyor. Konut projeleri, işyeri ve plaza projeleri ile tecrübesini ülke sınırlarının ötesine taşımayı hedefleyen Murat Özer İnşaat, dünya standartlarında üretimden taviz vermiyor. Murat Özer inşaat, çağın gereklerini uzmanlık alanlarında titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanının gücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumunu koruyor. Her projeye kaliteden ödün vermeyen yaklaşımıyla imza atan firma, tüm ayrıntılarda dünya standartlarında bir marka yaratmayı hedefliyor. 


Çalışanlarını en önemli iç kaynak olarak gören, çalışanının desteğine ve üretkenliğine güvenen Murat Özer inşaat, eğitim olanakları sunarak, sisteme bilinçli katılımlarını sağlayarak, üretiminin her kademesinde müşteri memnuniyetine ulaşmayı, değişen ve gelişen müşteri beklentilerini göz önünde bulunduruyor. Firma, aynı zamanda iş güvenliği ve işçi sağlığına da en üst düzeyde önem veriyor. 


Posta Bursa


Geri Dön