19 / 04 / 2024

Murat Yıldırım: Bartın'da emlak satışları etkilenmedi!

Murat Yıldırım: Bartın'da emlak satışları etkilenmedi!

Yıldırım Yapı Emlak sahibi Murat Yıldırım, darbe girişiminin emlak satışlarını etkilemediğini söyledi. Bartın'daki inşaat sektörünün hızlı yükselişinin sürdürdüğünü belirten Yıldırım, yatırımcıların gözdesinin gayrimenkuller olduğunu vurguladı.



Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrasındaki süreci, inşaat ve emlak sektörünü anlattı. Darbe girişimini lanetleyerek sözlerine başlayan Yıldırım, "Çok kötü bir geceydi tabi. Halkın duyarlı davranmasıyla darbe girişimi önlenmiş oldu. Devletimizde tabi çok çabuk toparladı. Bartın'da ve ülkemizde inşaat ve emlak sektöründe etkilenme olmadı" dedi.

 

"Hareketlilik yaşanıyor"

 

Emlak sektöründeki hareketliliğin devam ettiğini kaydeden Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son birkaç gündür işler normale döndü. Gelen giden sayısı arttı. İnşaat sektörü zaten Türkiye'de hızlıydı. Sadece Ocak ve Nisan ayları arasında bir yavaşlama oldu. Ondan sonra işler açıldıydı. Şuanda da Allah şükür işler hızlı, gelen giden var, emlak sektörü haraketlilik yaşıyor.

 

"Hızlı atlattık"


Türkiye, 15 Temmuz gecesi yaşadığı o kötü günü hızlı atlattı. Allah şükür insanlarımızda kurtuluş savaşında gelecek yüz yılı nasıl kurtardıysa, 15 Temmuz'da da Türk halkı yine gelecek yüz yılını kurtardı. Türkiye gelecek yüz yılda çok daha farklı yerlerde olacaktır ve çok daha iyi konum da oturacaktır. Türkiye'nin gelecek yüz yılını karartmak isteyen insanlar, 15 Temmuz da çok kötü bir olaya giriştiler. Ama Allah Türkiye'mizi ve memleketimizi korudu. Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın ve vatandaşımızın dirayetli duruşuyla bu memleket gelecekte ki yüz yılını teminat altına yönetmesi gereken insanların elinde tutmaya devam ettirdi. Türkiye istikrarlı bir şekilde devam edecektir."

 

"Sıkıntı yok"

 

İlerleyen günlerde de inşaat sektöründeki yatırımların devam edeceğini belirten Yıldırım, "Sektörde şuan canlılık başladı. Sıkıntıda da yok. İnsanların güvenine de kendine geldi.  Devletimiz zaten bu konuda bir çalışması var. Özellikle konut kredilerle ilgili. Biz konut kredilerinde zorlanıyorduk vatandaşımıza yüksek geliyordu. Devletimiz sağ olsun bu konuya el attı. Bu konuyla ilgili çalışmalar var. Bu çalışmalarda sektörün önünü açacaktır. İnşaat sektörü Türkiye'mizin her yerinde lokomotifi ve lokomotifi olarak da devam edecektir. Vatandaşlarımız hiç düşünmesinler inşaata, emlak ve gayrimenkule yatırım yapmaya devam etsinler. Bu geçici bir dönemdir. Bu dönemde hızlı bir şekilde geçiyor" dedi. 




Bartın Halk Gazetesi


Geri Dön