20 / 04 / 2024

Murtaza Karaçanta: Kars için 36 proje ile yola çıktık!

Murtaza Karaçanta: Kars için 36 proje ile yola çıktık!

MHP Kars Belediye başkan adayı Murtaza Karaçanta, 36 proje ile belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Murtaza Karaçanta ' Kars için 36 proje ile yola çıktık ' dedi...



Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) Başkanı Sultan Murat Dereci'yi ziyaret eden Karaçanta, Kars için 36 projelerinin olduğunu, bunları kamuoyu ile paylaştıklarını ifade etti. Projelerini açıkladıktan sonra birileri tarafından hemen sahiplenildiğini belirten AjjRp Karaçanta, bir dönem MHP'nin parti olarak 2023 vizyonu ortaya koyduğunu, bunun hemen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sahiplenildiğini öne sürdü. 

Konuşmasında şehrin değişik alanlarda bir çok sorununun olduğunu aktaran Karaçanta, uydudan alınan fotoğraflar ile çizilen bir imar planlarının olduğuna dikkat çekerek, "Kars bunu hak etmiyor. Bu şehirde insanca yaşayacağımız, her kesin bu şehre geldiğinde gıpta ile bakacağı projeleri hayata geçireceğiz. İmar bakımından ciddi çalışmalara imza atacağız. Bir belediye encümeni olarak sorunların farkındayız. Bir kere bu şehrin her tarafı SİT alanına "  çevrilmiş. Bu SİT alanlarını yeniden gözden geçireceğiz. Şehir merkezini harabeyi andıran görüntüsünden kurtaracağız." dedi. 

KARSİAD Başkanı Sultan Murat W J Dereci ise seçim çalışmalarında başanlar dilediği Karaçanta'ya, sivil toplum kuruluşlarına yönetimdekilerin her zaman fikir, öneri ve tavsiyeler bağlamında açık olmalarını önemsediklerini ifade edip, "Kars için her zaman hayırlısını istedik, şimdi de hayırlısını istiyoruz." dedi. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön