19 / 03 / 2024

Murtaza Kılçık: Adana neden Dubai olmasın?

Murtaza Kılçık: Adana neden Dubai olmasın?

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, Başkan Yardımcısı Mustafa Vursavuş ve üyeler bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere toplu halde Dubai'ye gitti...



Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, Başkan Yardımcısı Mustafa Vursavuş ve üyeler bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere toplu halde Dubai'ye gitti. Burada iş yapan demek üyeleri ile inşaat firmalarını ziyaret eden AYAMDER yöneticileri, sektörünün çalışmalarını yakından izleme fırsatı görerek fikir alış verişinde bulundular. Yaklaşık 5 günlük iş ziyareti sonrası Adana'ya umutlu döndüklerini söyleyen AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık, gezinin oldukça verimli geçtiğini belirtti. 

Başkan Kılçık, ziyaret boyunca Dubai'de iş sözü aldıklarını dikkat çekti. Kılçık, Dubaili üst yöneticisi Davvood Mohd Khalid Ahmad'den kendilerine tüm desteği sağlayacakları sözünü aldıklarını ifade etti. 

Kılçık,"Dubai de bize sınırsız iş ve müşteri tahsis etti. 

Ama bizler, Adana'mızı terk edip dış ülkelere gitmek istemiyoruz. Çünkü biz, kendi topraklarımızı seviyoruz ve buralarda çalışmak istiyoruz. Ancak, belediye yetkilileri de, bizlere yardımcı olsun, önümüzü açsın. 

Adana'daki bu kara tabloyu hep birlikte kaldıralım. 

İşte o zaman, şehrimiz hak ettiği yere gelecektir. 

Neden  Adana  Dubai olmasın. İklim şartlarını incelediğimizde coğrafi konumu Adana Duabi'den daha iyi yerde ama maalesef keşmekeşliğin içinde bir adım mesafe alamıyoruz" diye sitem etti. 


Adana Kent Gazetesi 


Geri Dön