25 / 04 / 2024

Murtaza Tamyürek: Sahilden Side'ye kadar tramvay hattı olmalı!

Murtaza Tamyürek: Sahilden Side'ye kadar tramvay hattı olmalı!

AK Parti Antalya'dan aday adayı Murtaza Tamyürek, Antalya'nın öncelikleri arasında, hızlı tren hattı, kentsel dönüşüm, köylere, beldelere daha iyi hizmet olduğunu söyledi.



7 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Antalya'dan aday adayı olanlar arasında yer alan Murtaza Tamyürek, Antalya'nın öncelikleri arasında, hızlı tren hattı, kentsel dönüşüm, köylere, beldelere daha iyi hizmet olduğunu söyledi.


AK Parti Antalya Merkez ilçe kurucuları arasında olan Tamyürek, Antalya'nın hizmetin en iyisini almayı hak ettiğini kaydetti. Tamyürek, "Antalya'nın ülke ekonomimize katkısı büyük. Hizmetin en iyisini almayı hak ediyor. 


Hem Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, hem Alanyalı olan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'ya büyük önem veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel de, hizmet ağım genişletti. Beldelerimizden, köylere, merkeze en iyi hizmeti götürmek için gece-gündüz çalışıyor. Bizde el ele en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Ankara-Antalya, Antalya-Konya-İstanbul hızlı tren hattı bir an önce hayata geçirilmelidir. Kentsel dönüşüm de bir önce hayata geçirilmelidir. Kent meydanlan sayısı arttırılmalıdır. 

Antalya yenilenmelidir." dedi. 


EL ELE VERMELİYİZ 


Antalya'nın sorunlarım çok iyi bildiğini belirten ve halen Antalya Büyükşehir Belediyesi Şirketi olan EK-DAğ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve genel müdür olarak görev yapan Murtaza Tamyürek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Antalya bir turizm kenti. Marka bir dünya kenti Dünya kenti diyorsak; Barselona, Dubai, Roma gibi olmalı. Bunu yapmalıyız. Turisti, otelden çıkarmalıyız. Sahilden, Side'ye kadar tramvay hattı olmalı. Side'de otelden çıkan Ur turist, tramvayla rahatlıkla Antalya merkeze gelebilmelidir. Önümüzdeki aylarda, G20 zirvesi, EXPO Antalya'da yapılacak. 


G20'ye dünya liderleri katılacak, EXPO'ya uluslar arası katılım olacak. Bunlar Antalya için büyük şans, büyük fırsat Çok iyi değerlendirmeliyiz. Bunları partimiz rahatlıkla yapabilecek kapasitede. 

Hep birlikte yeni Türkiye için el ele vermeliyiz." 


Hürriyet Akdeniz


Geri Dön