29 / 03 / 2024

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş Konakkuran Beldesi'e taziye evi ve düğün salonu yapıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde, taziye evi ve düğün salonu yapıldı. Belde sakinlerinin talepleri doğrultusunda Mayıs 2015’te yapımına başlanılan taziye evi ve düğün salonu tamamlanarak, hizmet vermeye hazır hale getirildi.



Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Konakkuran Belediye Başkanı Bülent Ateş, yaklaşık 8 ay süren yapım çalışmalarının ardından taziye evi ve düğün salonunun hizmet vermeye hazır hale getirildiğini belirterek, “Beldemizde mevcut bir taziye evimiz vardı. Tek katlı olan bu taziye evimiz yetersiz kalıyordu. Bizde belde sakinlerinin talebi doğrultusunda, belediye meclis üyelerimizle yaptığımız toplantı sonrasında mevcut taziye evinin üst katına bir kat daha atarak, belde sakinlerimiz için düğün salonunu da yapmaya karar verdik. Çok şükür bugün hem düğün salonu hem de taziye evimizi faaliyete sokmayı başardık.

 Beldemizin bir önemli bir hizmetine vesile olacak bu projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz”dedi.

Nüfusun az olması nedeniyle belediyeye çok kısıtlı bir para geldiğini de sözlerine ekleyen Ateş,” Nüfus azlığından olayı belediyemize çok kısıtlı para gelmekte. Kısıtlı imkânlarımız olmasına rağmen, yinede belde sakinlerimiz her türlü ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Beldemiz için ne gerekirse yapmaya devam edeceğim. Ne yazık ki beldemiz istenilen noktada değil. İhtiyaçların giderilmesi konusunda yaşanan kaybı en hızlı şekilde telafi edeceğiz. Amacımız, halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli olan çalışmaları yerine getirmektir” şeklinde konuştu


Belde sakinleri ise belediyenin yaptığı çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Ateş ve ekibine teşekkür ettiler.



Hürriyet 


Geri Dön