19 / 04 / 2024

Musa Çiçek İnşaat yeni ofisini açtı!

Musa Çiçek İnşaat yeni ofisini açtı!

İzmir’e kazandırdığı seçkin konut projeleriyle dikkat çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir Akçay Caddesi’nde bulunan yeni merkez ofisini düzenlenen görkemli törenle hizmete açtı



Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir'in Akçay Caddesi'ndeki yeni ofisini seçkin davetlilerin katıldığı törenle hizmete açtı. Açılışa katılanlara teşekkür eden Musa Çiçek İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uz, "Birinci önceliğimiz bugüne kadar müşteri memnuniyeti oldu. Bundan sonra da öyle olacak" dedi. Merhum Musa Çiçek tarafından 45 yıl önce kurulan firmalarının güçlenerek yoluna devam etmeyi amaçladığını belirten Uz, aile şirketi olmalarına karşın görev dağılımı konusunda eşitliği baz alan yatay yapılanmayı tercih ettiklerini ifade etti. Son olarak 232 Flora projesiyle dikkat çektiklerini belirterek gösterilen ilgiye teşekkür eden Uz, ekim ayında da yeni bir projenin başlangıcını gerçekleştireceklerini ifade etti. Uz, "Müşterilerimiz, havalimanı yönünde Akçay Caddesi üzerindeki yeni ofisimizde de proje maketlerini inceleyebilecek, satış temsilcisi ve firma yetkilileri ile görüşebilecek" dedi.



Sabah Egeli




Haber  İzmir  9 Eylül Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İZMİR'DEKİ konut projeleriyle dikkati çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir-Akçay Caddesi'nde bulunan yeni merkez ofisini törenle hizmete açtı. Musa Çiçek İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uz, merhum Musa Çiçek tarafından 45 yıl önce kurulan firmalarının güçlenerek yoluna devam ettiğini, aile şirketi olmalarına karşın görev dağılımında eşitliği baz alan yatay yapılanmayı tercih ettiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri son proje 232 Flora'nın de büyük ilgi gördüğünü belirten Uz, "Ekim ayında da yeni bir projenin başlayacağız. Birinci önceliğimiz bugüne kadar müşteri memnuniyetidir. Yaptığımız konut ve yaşam alanlarında, sorunsuz komşulara sahip mutlu aileler yaşasın istiyoruz. İnşaat tamamlandıktan sonra sadece müşteri memnuniyeti için bir yıl süreyle teknik eleman görevlendiriyoruz" dedi. 


İzmir 9 Eylül Gazetesi




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir'e kazandırdığı seçkin konut projeleriyle dikkat çeken Musa Çiçek İnşaat, Gaziemir Akçay Caddesi'nde bulunan yeni merkez ofisini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa katılanlara teşekkür eden Musa Çiçek İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uz, "Bugüne kadar birinci önceliğimiz, müşteri memnuniyeti oldu. Bundan sonra da öyle olacak" dedi.



Posta Ege


Geri Dön