25 / 04 / 2024

Musa Yılmaz: Gayrimenkulde bir uzmana danışın!

Musa Yılmaz: Gayrimenkulde bir uzmana danışın!

12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi



2004 yılında Bursa’da kurulan Musa Yılmaz Gayrimenkul, profesyonel bir ekiple kurumlaşma sürecine hız kazandırdı. 12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi. Daha çok yatırımcılarına çalıştıklarını ifade eden Musa Yılmaz; Kayapa, Hasanağa, Görükle, İrfaniye, Gökçeköy, Yolçatı, Mudanya’da Hasköy ve Mürselköy gibi gelişime açık olan yerlerde faaliyet gösterdiklerini kaydetti.


Ücretsiz Expertiz Hizmeti Yapıyoruz

Hisseli parsel alanlarını toplayarak yatırımcıya tek bir tapu hakinde teslim ettiklerini ve bütün süreçleri itinalı bir şekilde yürüttüklerini ifade eden Musa Yılmaz, bu konuda iddialı olduklarını söyledi. Yatırımcıya kazanç sağlayacak yerleri tercih ettiklerini belirten Musa Yılmaz, yatırımcılara şu önerilerde bulundu: “Ücretsiz experlik hizmeti yapıyoruz. Hayali projeler ve hikayeler anlatan dolandırıcılara inanmayın. Alacağınız arazileri, ilgili belediyelerden mutlaka araştırın. Oda kayıtlı, vergi levhalı, işinin ehli insanlarla çalışmak her zaman kazandırır ve zaman kaybını önler.”


Geri Dön