16 / 04 / 2024

Mustafa Acar: Gayrimenkul ve müzayedecilik birbirini tamamlayan sektörler!

Mustafa Acar: Gayrimenkul ve müzayedecilik birbirini tamamlayan sektörler!

Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Acar, gayrimenkul ve müzayedeciliğin iki farklı hizmet alanı gibi gözüktüğünü hatırlatarak, "Müzayedecilik ve gayrimenkulün birbirini tamamlayan ve pazarlayan hizmet alanları" dedi...



Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Acar, gayrimenkul ve müzayedeciliğin iki farklı hizmet alanı gibi gözüktüğünü hatırlatarak, "Müzayedecilik ve gayrimenkulün birbirini tamamlayan ve pazarlayan hizmet alanları" dedi. 


Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2013 Fuarı kapsamında, 6 Aralık cuma günü, moderatörlüğünü Reidin Genel Müdürü Mete Varas'm yaptığı, "Türkiye Gayrimenkul Sektörü Satış Ağları" başlıklı panele konuşmacı olarak davet edilen, Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar, Eskidji markasının oluşum ve gelişim süreçlerini anlattı. 


'Anayasamız, güven ve dürüstlük' Şirket anayasasının "güven ve dürüstlük" olduğunun altını çizen Acar, "Bugün Eskidji markasının bilinirliği ve güvenilirliği,  dün alman güven ve dürüstlük ilkesinden kaynaklanıyor. Müzayedecilikten gayrimenkul alanına geçişte, 'bölge ortakları' diye nitelendirdiğimiz acentelerimizle sektöre farklı bir pazarlama anlayışı getirdik. Bu sistem sayesinde gelişerek, çoğaldık" diye konuştu. 


Gayrimenkul ve müzayedeciliğin iki farklı hizmet alanı gibi gözüktüğünü hatırlatan Genel Müdür Mustafa Acar, "Eskidji Müzayedecilik ve Eskidji Gayrimenkul aslında bu iki hizmet alanını birbiriyle tamamlayan ve pazarlayan bir sistemi hayata geçiriyor. Bu sistem, var olan güçlü portföyümüz ile, bölge ortaklarıyla beraber gayrimenkul yatırımcısına çok daha hızlı bir hizmet sunuyor" dedi. 


Yurt dışına açıldı, franchise hazır' Acar, yüzde yüz Türk firması olan Eskidji Gayrimenkul' ün yurt dışına açıldığını da, müjdeledi. Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar, küresel ekonomik kriz ve enflasyon nedeniyle alternatif yatırım araçlarında çok hızlı düşüşler yaşandığını belirterek, "Türkiye gayrimenkul pazarı, ekonomik fırtınalardan olumlu yönde etkilendi" dedi. 

Eğitimi aksatmadan sürdürdüklerini belirten Mustafa Acar, "Eskidji Gayrimenkul kalitesini; danışmanlarımıza sağladığımız sertifikalı eğitimler ve ortaklarının etik kimliği doğrultusunda koruyor" diye vurgu yaptı. Bu yıl yerli ve yabancı yatırımcıların akınına uğrayan CNR Emlak Fuarı; CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından düzenleniyor. Fuarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü destekliyor.


Hürses Gazetesi 


Geri Dön