25 / 04 / 2024

Mustafa Akaydın: İmar planlarını halkla yaptık!

Mustafa Akaydın: İmar planlarını halkla yaptık!

Antalya' da bulunan Kepezaltı ve Santral Mahallesi' nde yakın zamanda tapuların dağıtılacağını söyleyen BaşkanMustafa Akaydın, ' Biz bu planları yaparken vatandaşlarımızla birlikte yaptık ' dedi...



Kepezaltı ve Santral Mahallesi'nde yakın zamanda tapuların dağıtılacağını söyleyen Başkan Akaydın, "Biz bıı planları yaparken vatandaşlarımızla birlikte yaptık. Bilim adamlarını topladık, projeler geliştirdik, sivil toplum kuruluşlarından görüşler aldık. 


Projenin her aşamasında halkımıza sorduk. Vatandaşın önüne, tepeden inme proje getirmedik. Referandum yaparak, halkın istediği planları yaptık. Önümüzdeki dönem Kepezaltı ve Santral Mahalleri, inşaatların yükseldiği, bütün sosyal donatı alanlarının bulunduğu bir bölge olacak. 


Bu çalışmayı Göçerler ve Fatih Mahallesi'nde de yapacağız. Bu çalışmaların yapılabilmesi için 1/25 binlik çevre düzeni planı yapılması gerekiyordu. Bu planlar yapıldı. 

İmar hukukun el verdiği ölçüde, maksimum düzeyde halkımız için elimizden geleni yapacağız" dedi. 


BİZ ANTALYALIYIZ 


Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, daha sonra Teomanpaşa Mahallesi'nde vatandaşlara seslendi. Ayrım yapmayan, ayrıştırmayan bir başkan olduğunu anlatan Başkan Akaydın, şöyle konuştu: "Antalya'da son günlerde bir söylem ortaya çıktı. 'Ben Antalya çocuğum' Antalya'da, Ruslar, Almanlar ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlarımız yaşıyor. Biz bütün halkımızı kucaklıyoruz. Antalya'yı en güzel tarif eden cümle 'Biz Antalyalıyız'dır. Son iki ay içerisinde bir anket yaptırdım. Vatandaşlara sorulan soru ise; 'Kendinizi mutlu hissediyor musunuz?' oldu. Halkımızın yüzde 88'i kendini mutlu hissediyor. Antalya insanları mutlu eden, gülümseten bir şehirdir. Antalya kadar farklı kökenlerden olup da, mutluluğu aynı pota içerisinde yaşama becerisini gösteren başka bir il yok. 

Bununla gurur duyuyorum."


Antalya Son Haber


Geri Dön