27 / 04 / 2024

Mustafa Ardıç İnşaat Adana'da devrim yaratacak!

Mustafa Ardıç İnşaat Adana'da devrim yaratacak!

İnşaat sektöründeki yenilikleri çağdaş ve yaşanabilir konut alanlarına yansıtan Mustafa Ardıç İnşaat, Adana'nın yeni cazibe ve yatırım merkezi olan Sarıçam ilçesinde iyi bir çıkış noktası yakaladı.



Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez unsuru olan yapı sektörü her geçen gün biraz daha gelişerek kendi alanında devrim yaratmaya devam ediyor. İnşaat sektöründeki yenilikleri çağdaş ve yaşanabilir konut alanlarına yansıtan Mustafa Ardıç İnşaat'ta Adana'nın yeni cazibe ve yatırım merkezi olan Sarıçam ilçesinde iyi bir çıkış noktası yakalayan, Mustafa Ardıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ardıç ve ortağı Murat Onaran, Sarıçam'daki yaptıkları rezidans vatandaşlı konutlarda, çevreci yaklaşımlara büyük önem verdiklerini belirterek,"Yaşam alanlarımızın vazgeçilmezi olan konutlarımızın temel noktasından, ince isçiliğine kadar olan süreç bizim için çok önemli. Mustafa Ardıç İnşaat olarak yapı trendindeki malzemelerin mümkün olduğu kadar doğal olmasını ve çevreyle bütünlük taşımasını istiyoruz. Bunun için de hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Sarıçam da inşa ettiğimiz konutlar da kaliteden ve çevre fonksiyonlarından taviz vermedik. 




Adana İlk Haber




Haber  Adana  Çukurova Press Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez unsuru olan yapı sektörü her geçen gün biraz daha gelişerek kendi alanında devrim yaratmaya devam ediyor.İnşaat sektöründeki yenilikleri çağdaş ve yaşanabilir konut alanlarına yansıtan Mustafa Ardıç inşaat da bu noktada çevreci yaklaşımlara önem veriyor. 


Adana'nın yeni cazibe ve yatırım merkezi olan 'Sarıçam' ilçesinde iyi bir çıkış noktası yakalayan, Mustafa Ardıç inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ardıç ve ortağı Murat Onaran, Sarıçam'daki yaptıkları rezidans tandaslı konutlarda, çevreci yaklaşımlara büyük önem verdiklerini belirterek,"Yaşam alanlarımızın vazgeçilmezi olan konutlarımızın temel noktasından, ince isçiliğine kadar olan süreç bizim için çok önemli. Mustafa Ardıç inşaat olarak yapı trendindeki malzemelerin mümkün Mustafa Ardıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ardıç ve ortağı Murat Onaran; inşaatlarımızda çevreci yaklaşımlara önem veriyoruz" olduğu kadar doğal olmasını ve çevreyle bütünlük taşımasını istiyoruz. Bunun için de hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Sarıçam da inşaa ettiğimiz konutlar da kaliteden ve çevre fonksiyonlarından taviz vermedik. Mustafa Ardıç İnşaat Adana'da insanları kaliteli ve seçkinliği olan konutlarla buluşturmaya devam edecek.




Adana Çukurova Press


Geri Dön