19 / 04 / 2024

Mustafa Baygan: KKTC emlak piyasası canlanacak!

Mustafa Baygan: KKTC emlak piyasası canlanacak!

Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan ve Eğitim - Franchise Yöneticisi Gürkan Akkuş, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Maliye Bakanı Ersin Tatar ile görüştü, KKTC emlak piyasası ile ilgili fikir alışverişinde bulundu



Realty World Türkiye, Türkiyedeki yatırımcıların KKTCden gayrimenkul alabilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunmak için KKTCde ziyaretlerde bulundu.

Türkiyedeki yatırımcıların KKTCden gayrimenkul edinmesinin önünü açmak amacıyla, Baygan ve Akkuş,  başbakanlıkta KKTC Başbakanı İrsen Küçük ve Cumhuriyet Meclisinde Maliye Bakanı Ersin Tatar ile görüştü.

İnşaat sektöründeki canlanmalar ülke ekonomisine katkıda bulunacak

Görüşmeler sonunda açıklamalarda bulunan Realty World Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk yatırımcıların KKTCden mülk edinmesi yönündeki çalışmalar neticesinde birçok Türk vatandaşı KKTCde gayrimenkul edinecek. KKTCde gayrimenkul piyasasının canlanması ile birbiri ardına inşaat yatırımları yapılacak. Kendisine bağlı 200'den fazla alt sektörü harekete geçirme özelliği sayesinde inşaat sektöründeki canlanmalar, ülke ekonomisine katkıda bulunacak dedi.


Realty World

Amerika Birleşik Devletlerinde 1973te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.  Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 118 bayii ve bine yakın emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubuna katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü ve Realty World, 2012 yılında Türkiyenin en büyük uluslararası emlak danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.


Geri Dön