26 / 04 / 2024

Mustafa Baygan:Tüketicinin emlak sektörüne güveni tam!

Mustafa Baygan:Tüketicinin emlak sektörüne güveni tam!

ERA Türkiye'nin Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını emlak sektörüne güvenin hiç bitmeyeceği şeklinde yorumlarken "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.



ABD'Lİ gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye'nin Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını emlak sektörüne güvenin hiç bitmeyeceği şeklinde yorumlarken "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.


Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) geçtiğimiz günlerde açıkladığı sektörel güven endekslerine bakıldığında inşaat sektörü güven endeksinin yüzde 1.6 artarak, haziran ayında 84.7 3 değerine yükseldiğine dikkat çeken Baygan, inşaat sektörü güven endeksindeki bu artışı 'tüketicinin emlak sektörüne güveninin göstergesi' şeklinde değerlendirdi. Avrupa'daki fiyatlarla Türk piyasasını da karşılaştıran Baygan "Bütün bu gelişmeler, Türk insanının inşaat sektörüne olan güveninin hiçbir zaman azalmadığını gösteriyor. Ne kadar çalkantılı bir süreçten geçsek de, vazgeçilmeyen tek şey emlak oluyor. Hiç kimse ağzma 'balon' sözcüğünü almasın" dedi. 


Star


Geri Dön