18 / 04 / 2024

Mustafa Beyaz kimdir?

Mustafa Beyaz kimdir?

Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Müteahhit Mustafa Beyaz kimdir? Mustafa Beyaz, Beyazlar İnşaat'ı ne zaman kurdu? Mustafa Beyaz, sektöre ne zaman ve nasıl atıldı? İşte yanıtı....



Mustafa Beyaz kimdir?

Mustafa Beyaz, Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Gümüşhane’den 1968 yılında İstanbul’a ve Türkiye’nin birçok şehrine çalışmak için gelen Mustafa Beyaz ustalıktan müteahhitliğe uzanan yolda uzun yılların birikimiyle Beyazlar İnşaat’ı kurdu.


Çocukları Hülya Beyaz ve Bülent Beyaz’ı ve daha sonra da Fatma Tülin Beyaz’ı, Aslan Tunç’u şirket kadrosuna dâhil etmiştir. 


Beyazlar İnşaat

"Beyazlar İnşaat, Türkiye’nin birçok yerinde başarılı projelere imza atmıştır. Şu anda İstanbul ağırlıklı olmak üzere yenilikçi tarzı ve sağlam binalarıyla dikkat çekmeye devam etmektedir.


En büyük kaygımız insanlarımızın sağlam yapılarda gönül rahatlığıyla oturmasıdır. Sağlamlıktan sonra en önemsediğimiz konu estetik ve görsel açıdan hoş binaların yapımıdır. "Sağlam yapılarda, sağlam nesiller" çok çok önemsediğimiz bir konudur.


Günümüzde lüks konut, işmerkezleri, modern ofis, kamu binaları projelerinin inşaatını tamamlamıştır. Merkezi Büyükçekmece’de bulunan Beyazlar İnşaat, teknolojiye yatırım yaparak, inşaat sektörü için gerekli olan son teknolojileri projelerine yansıtmaktadır. Daire sattığımız değerli müşterilerimizin bize memnuniyetlerini bildirmeleri, bizi olumlu yönde etkilemekte ve daha iyiye teşvik etmektedir. A kaliteli üretimiyle inşaat sektöründe önemli konuma gelmiştir. Yılların tecrübesini, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarıyla hayata geçirmektedir. 


Kararlılıkla ve dürüstlükle yolumuza devam ediyoruz. Şimdiye kadar bizleri tercih edenlere ve edeceklere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz."


Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu

Yönetim Kurulu Başkanı

Müteahhit MUSTAFA BEYAZ


Yönetim Kurulu Üyesi

Mimar Hülya Beyaz


Yönetim Kurulu Üyesi

İnşaat Mühendisi Bülent Beyaz


Yönetim Kurulu Üyesi

İnşaat Mühendisi Fatma Tülin Beyaz


Yönetim Kurulu Üyesi

Danışman Psikolog Aslan Tunç





Geri Dön