28 / 03 / 2024

Mustafa Boydak: Büyük ölçekli yatırımlar konusunda bazı sıkıntılarımız var!

Mustafa Boydak: Büyük ölçekli yatırımlar konusunda bazı sıkıntılarımız var!

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, komşu bölgelere aşırı bağımlı olan kentlerin sorunlarının arttığını kaydederek, “Üyelerimiz bu noktada iyi bir konumda” dedi




KAYSO ağustos ayı olağan meclis toplantısında konuşan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, komşu ülkelerde yaşanan siyasi karışıklıkların şehirlerin ihracatını etkilediğini ifade etti. Boydak, şunları kaydetti: “Kayseri gerek borçlanma, gerekse borç ödeme bakımından iyi bir yerde. Üyelerimizin iyi bir konumda olduklarını görmek bizi sevindiriyor. Diğer yönden Kayseri olarak yeni ve büyük ölçekli yatırımlar konusunda bazı sıkıntılarımız var. Önümüzün biraz daha açılması ile bu yatırımların yapılacağına da inanıyorum. Hesabını iyi bilen bir kent görüntüsü ile karşı karşıyayız.” 


KAYSO üyelerinin elaman bulmada bir takım sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Boydak, “İstihdam konusunda dışarıdan gelenleri çalıştırmaktan ziyade önceliğimiz kendi vatandaşlarımıza iş vermek” diye konuştu.



Dünya


Geri Dön