25 / 04 / 2024

Mustafa Boydak: Serdar Bey'e üstün başarılar diliyorum!

Mustafa Boydak: Serdar Bey'e üstün başarılar diliyorum!

Novotel ve İbis Otel Genel Müdürü Serdar Oktav, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'a nezaket ziyaretinde bulundu. Serdar Oktay'a yeni görevinde başarı dileklerini ileten Boydak, Novotel ve İbis Otel'in şehirde önemli bir ek



Novotel ve İbis Otel'in Accor Grubu ile Kayseri Sanayi Odası'nın ortaklığı sonucu Kay seri'ye kazandırıldığını açıklayan Başkan Boydak, bu otellerin konaklama hizmetlerinin dışında yeme içme ve misafir ağırlama konusunda Kayseri'nin eksiğini tamamladığını söyledi. Serdar Bey'in Kayseri'ye yeni atandığını ve çok tecrübeli birisi olduğunu ifade den Boydak, geçtiğimiz dönemde yaptığı işlere bakıldığı zaman bu oteller zincirini en iyi şekilde temsil edeceğinden kuşkularının olmadığını belirtti. 


Boydak, Novotel ve İbis Otel'in Kayseri'de ciddi bir boşluğu doldurduğuna dikkat çekerek, otellerin dış mekânlarının genişliği ile yaz günlerinde daha büyük etkinliklere imza atılabildiğini söyledi. Bu otellerin Kayseri Sanayi Odası'nın birçok etkinliğine de ev sahipliği yaptığını açıklayan Başkan Boydak, "En son Türkçe Olimpiyatları vesilesi ile Kayseri'ye gelen çocuklarımızı odamızın finansörlüğünde burada ağırladık. Sağ olsunlar bir kısmını da Novotel ve İbis Otel kendisi karşıladı. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyor, Serdar Bey'e üstün başarılar diliyorum." dedi. 


Novotel ve İbis Otel Genel Müdürü Serdar Oktay ise Kayseri'ye yeni atandığını ve bu vesile ile bir takım nezaket ziyaretlerinde bulunduğunu belirtti, kendisine vakit ayırdığı için KAYSO Başkanı Mustafa Boydak'a teşekkür etti. Kayseri'ye tayin olmasının kendisi açısından gurur verici olduğunu açıklayan Oktay, "Hem Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrinde, hem de ticaretin beşiği olan tarihi medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir ilimizde olmanın gururunu yaşıyorum. Katkılarınızla beraber daha iyi hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum." şeklinde konuştu. 


Geri Dön