23 / 04 / 2024

Mustafa Büyük: Modern kentleşmede inşaatçılar çok önemli misyon üstleniyor!

Mustafa Büyük: Modern kentleşmede inşaatçılar çok önemli misyon üstleniyor!

Murtaza Kılçık, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük'ü ziyaret etti. Adana Valisi Mustafa Büyük, modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çekti.



Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılçık ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mustafa Büyük, Adana'daki sivil toplum kuruluşlarının kente hizmet noktasında gösterdikleri duyarlılık ve yaptıkları çalışmaların çok önemli olduğunu söyledi. 


Modern kentleşmenin sağlanması açısından. İnşaat sektörünün çok önemli bir misyon üstlendiğine de dikkat çeken Vali Mustafa Büyük, Adana'da sosyal donatılarıyla modern yaşam alanları oluşturulması konusunda, sektördeki meslek kuruluşları ile koordine içinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. 


AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık'da sıcak ve samimi geçen sohbette derneği tanıtarak kuruluş amaçlarını dile getirdi. Başkan Kılçık. Vali Büyük'ün  Adana  için bir şans olduğunu belirterek, "Alanımızdaki Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarını hep birlikte çözdüğümüzde kendimizi mutlu ve bahtiyar hissedeceğiz" dedi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafın çekilmesiyle son buldu. 


Adana Beş Ocak 


Geri Dön