27 / 04 / 2024

Mustafa Değirmenci kimdir?

Mustafa Değirmenci kimdir?

İstanbul Avcılar Belediye Başkanı olan Mustafa Değirmenci kimdir? Mustafa Değirmenci ne zamandan beri Avcılar Belediye Başkanı olarak görev yapıyor? Mustafa Değirmenci - Avcılar Belediyesi projeleri nelerdir?



Mustafa Değirmenci kimdir?

Mustafa Değirmenci, 1957 yılı İstanbul Avcılar ilçesi Firüzköy doğumlu. İlkokulu Firuzköy İlköğretim Okulu'nda Ortaokulu ve Liseyi Avcılar 50. yıl lisesinde bitiren Mustafa Değirmenci, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı.


Mustafa Değirmenci, yüksek öğrenimine o yılların olumsuz koşullarından dolayı yarım bırakmak zorunda kaldı. Uzun yıllar Firüzköy Spor Kulübü’nde ve kısmen Beşiktaş genç takımında futbol oynadı. 


İş yaşamına 1981 yılında İGS A.Ş'de başlayan Mustafa Değirmenci, 1985 yılından 18 Nisan 1999 seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanı seçilinceye kadar Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş'de yönetici olarak görev yaptı.


18 Nisan 1999 yılında DSP’den Belediye Başkanı seçildi. Daha sonra CHP’ye geçen Mustafa Değirmenci, 28 Mart 2004 ve 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı oldu.


Avcılar’da 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Değirmenci, ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı ulusal ve yerel basın tarafından 5 kez yılın “Başarılı Belediye Başkanı” seçildi. 


Aktif olarak su altı sporları yapıyor ve masa tenisi oynuyor. Mustafa Değirmenci, evli ve 3 çocuk babası.


Mustafa Değirmenci Avcılar Belediyesi projeleri

Tahtakale Ek Hizmet ve Kültür Merkezi Projesi, Gümüşpala Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Gümüşpala Mahallesi Spor Tesisleri, Firuzköy Kent Evi, Firuzköy Çocuk Trafik Eğitim Alanı, Merkez Bina Dış Cephe Yenilime Projesi, Ambarlı Çocuk Trafik Eğitim Alanı, Üniversite Mahallesi Naime Hanım Camii, Cihangir Mahallesi Kent Evi, Firuzköy Kapalı Semt Pazarı, Gümüşpala Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, Temizlikte Reform, Firuzköy Meydanı, Gümüşpala Meydanı, Firuzköy Sosyal Tesisleri, Avcılar Belediye Stadyumu, Saat ve Bilgi Kuleleri, 30 Ağustos Atatürk Anıtı, Paşaeli Piknik Alanı, Firuzköy Kültür Evi, Avcılar Genelinde Taksi Duraklarının Yenilenmesi ve Ambarlı Mahallesi Kapalı Semt Pazarı.



Mustafa Değirmenci: Avcılar'da kaçak inşaata af yok!


Geri Dön