18 / 04 / 2024

Mustafa Dündar: Dönemsel değil, kalıcı projeleri hayata geçireceğiz!

Mustafa Dündar: Dönemsel değil, kalıcı projeleri hayata geçireceğiz!

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hürriyet, Soğukkuyu, Yeni Karaman, İstiklal ve Adalet mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Dündar, mahalle ve köy ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinledi...




Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hürriyet, Soğukkuyu, Yeni Karaman, İstiklal ve Adalet mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. 


Osmangazi’deki 109 mahalle ve 27 köye tek tek ziyaretler düzenleyen Dündar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Dündar, Osmangazi’de tek bir vatandaşı bile mağdur etmemek adına çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.


Bursa’ya kalıcı eserler bırakabilmek adına çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Dündar, “Hedefimiz dönemsel olan ve 5 yılda eskiyen yatırımlar yapmak değil. Kentsel dönüşüm, panoramik müze, otoparklar, pazar yerleri ve spor tesisleri gibi birçok alanda halkın uzun yıllar kullanabileceği projeler olsun diye çaba gösteriyoruz. Rutin hizmetlerin dışında kaliteli hizmet sunmaya önem gösteriyoruz. 8 binin üzerinde sokak ve caddesi olan bir ilçeyiz. Böyle büyük bir ilçenin tamamına bir anda ulaşmak oldukça zor. Ancak bunu belli bir program dahilinde yapabilirsiniz. Bizde bunu yapıyoruz. Artık rutin hizmetler konuşulmayacak. Kurum farkı gözetmeksizin emniyet, eğitim, sağlık alanında vatandaşlarımıza ciddi katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.


 

Bugün


Geri Dön