19 / 04 / 2024

Mustafa Dündar: Kentsel dönüşüme ağırlık vereceğiz!

Mustafa Dündar: Kentsel dönüşüme ağırlık vereceğiz!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yeni dönemde kentsel dönüşüme daha fazla ağırlık vereceğiz dedi. Osmangazi'nin her bölgesi kentsel dönüşüm alanıdır. Ancak aynı anda bunları gerçekleştirmek çok zor...



Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a tebrik ziyaretinde bulundu. Tebrik ziyaretinde konuşma yapan ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut, Osmangazi Belediyesinde önceki dönemde özveri ile yapılan çalışmaların yeni dönemde de devam edeceğine inandıklarım dile getirip Mustafa Dündar'ı kutlarken, "Sizi tekrar Osmangazi Belediye Başkam olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Görevinizde başarılarınızın devamım diliyorum" dedi. 


ASKON Bursa Şubesi Yönetiminin tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Dündar da, "Yeni dönemde kentsel dönüşüme daha fazla ağırlık vereceğiz. Osmangazi'nin her bölgesi kentsel dönüşüm alanıdır. Ancak aynı anda bunları gerçekleştirmek çok zor. Belediye olarak şuan 3 farklı bölgede çalışıyoruz. Asıl hedef alanlarımız Soğanlı, Kent Meydam ve Demirkapı bölgeleri. Yeni Yalova Yolu ile Çarşamba ve Altıparmak da çalışma yapacağımız bölgeler arasında. 


Şuanda kentsel dönüşüm noktasında psikolojik bir kırılma noktası yaşıyoruz. Eğer iki noktada kentsel dönüşümü başlatırsak, bu işte sonuca ulaşabiliriz. 

Kentsel dönüşümün yanlış olmaması, doğru bir şekilde ilerlemesi için uğraşıyoruz. Bu noktada bizim yapacağımız çalışmalar, tüm bölgeyi tetikler. 


Kentsel dönüşüm trafiği çözmek ve çevre düzenlemesi adına Bursa için şart. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirerek, yenilik için, kenti ayağa kaldırmak için her türlü çalışmayı gerçekleştireceğiz. Osmangazi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. 


A Gazete 




Geri Dön