25 / 04 / 2024

Mustafa Dündar: Modern Osmangazi'yi inşa ediyoruz!

Mustafa Dündar: Modern Osmangazi'yi inşa ediyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm, Panorama Bursa 1326 Müzesi, Kent Meydanı, Adrenalin Park. Ekolojik Yaşam Merkezi ve Osmangazi Atletizm Salonu gibi ilçemize vizyon kazandıracak projelerimizi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz.



Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hüdavendigar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pala tarafından düzenlenen toplantıda Hüdavendigar Mahallesi"nin ileri gelenleriye istişare toplantısı gerçekleştirdi. Hüdavendigar Mahallesi Muhtarı Mustafa Pala'ııın ev sahipliğinde Osmangazi Belediyesi Değirmen Park ve Sosyal Tesisleri 'nde düzenlenen toplantıya Başkan Dündar"ın yanı sıra AK Paıti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz. AK Parti 22. Dönem Bursa Milletvekilleri Faruk Ambarcıoğlu ve Abdülmecit Alp ile Hüdavendigar Mahallesinin ileri gelenleri katıldı. Osmangazi Belediyesi'nin yapmış olduğu ve önümüzdeki günlerde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, "Yapmış olduğumuz yatırımlar ve hizmetlerle ilçemiz son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim yaşadı. Geçtiğimiz dönem bizim temel atma dönemimizdi. Şimdi attığımız bu temel üzerine modern Osmangazi'yi inşa ediyoruz. 


Soğanlı Kentsel Dönüşüm, Panorama Bursa 1326 Müzesi, Kent Meydanı, Adrenalin Park. Ekolojik Yaşam Merkezi ve Osmangazi Atletizm Salonu gibi ilçemize vizyon kazandıracak projelerimizi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz. İlçemiz güzelliği ile herkesin dikkatini çekerken, belediyemizin çalışmaları da Türkiye'nin diğer belediyelerine örnek oluyor" dedi.


Osmangazi Belediyesi'nin bu başarıları yakalamasındaki en önemli faktörün ne olduğunu da açıklayan Başkan Dündar. "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her konuda halkın görüşünü alıp istişarede bulunarak hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımız bizlere taleplerini iletiyor bizde yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın ne istediğini bildiğimiz için de yaptığımız tüm çalışmalarımız kabul görüyor ve takdir ediliyor" diye konuştu. 


Bursa Hayat


Geri Dön