05 / 05 / 2024

Mustafa Dündar'dan Çekirge'ye kapalı pazar yeri müjdesi!

Mustafa Dündar'dan Çekirge'ye kapalı pazar yeri müjdesi!

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, Çekirge Mahallesi’nin önümüzdeki dönem modern bir pazar yerine kavuşacağını söyledi. Dündar, mahalle ziyaretine Selvili Cadde’de kurulan pazarı ziyaret ederek başladı...




AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, Çekirge Mahallesi’nin önümüzdeki dönem modern bir pazar yerine kavuşacağını söyledi.


Mahalle ziyaretine Selvili Cadde’de kurulan pazarı ziyaret ederek başlayan Mustafa Dündar, esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşıp esnaf ve vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Dündar’a, yıllardır cadde üzerinde kurulan pazarın, çarşamba günleri mahalleye araçla ulaşımı imkansız hale getirdiğini, bunun da büyük sıkıntılara sebep olduğunu, bu meselenin giderilmesi için mahallelerinde yeni bir pazar yeri yapılmasını istediler.


Esnaf ve vatandaşların, pazarın cadde üzerinden kaldırılması ile ilgili isteklerini karşılıksız bırakmayan Mustafa Dündar, önümüzdeki dönemde Çekirge’ye modern bir pazar yeri inşa edeceklerini müjdeledi. Dündar, “Osmangazi’de bu güne kadar 8 adet modern pazar yeri inşa ederek, cadde ve sokakları pazarlardan kurtardık. Esnaf ve vatandaşlarımızı modern, sağlıklı ve son derece hijyenik pazar yerlerinde buluşturduk. Önümüzdeki dönemde, Çekirge Mahallesi Beşevler Sokak&ta bulunan ve otopark olarak kullanılan vatandaşlarımıza ait özel mülkü kamulaştırarak, kapalı otopark, Pazar alanı, mahalle hizmet binası ve muhtarlığın bulunduğu modern bir yaşam merkezi inşa edeceğiz. Bununla ilgili gerekli hazırlıkları yaptık” dedi.



Doğu Rehberi


Geri Dön