19 / 04 / 2024

Mustafa İsen: Kentsel dönüşüm çalışmalarında Erenler iyi bir örnek!

Mustafa İsen: Kentsel dönüşüm çalışmalarında Erenler iyi bir örnek!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası’nı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Mustafa İsen, kentsel dönüşüm çalışmalarında Erenler ilçesinin iyi bir örnek olduğunu söyledi.



KENTSEL DÖNÜŞÜM

Oda binasında yapılan ziyarete oda yönetim kurulu üyelerinden bazı isimler ve oda başkanı Selçuk Başak’ta katıldı. Yapılan ziyaretten son derece memnun kaldığını söyleyen Başkan Başak, şehir merkezi başta olmak üzere artık ciddi bir kentsel dönüşüm çalışmalarına şehrin ihtiyacı olduğunu ifade ederek, belediyelerin yanı sıra özel sektör ve devletin de kentsel dönüşüm konusunda çalışmalara katılması gerektiğini söyledi.

ERENLER İYİ ÖRNEK

Milletvekili Mustafa İsen, AK Parti olarak seçim öncesi vaatleri yerine getiren bir parti olduklarını belirterek, “Seçim öncesi verdiğimiz 3 aylık dönemi kapsayan vaatlerimizin çoğunu gerçekleştirdik, ben ve arkadaşlarımız gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. Kentsel dönüşüm ile ilgili olarak ise çalışma yapabiliriz ama halkımız birşeyleri görmek istiyor, bu konuda kentsel dönüşüme Erenler iyi bir örnek” dedi.



Yeni Sakarya


Geri Dön