17 / 04 / 2024

Mustafa Keleş kimdir?

Mustafa Keleş kimdir?

Patronluğu babasından devralan Keleşoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş'in eğitim ve iş hayatı ile Keleşoğlu İnşaat'a dair merak ettikleriniz bu haberin içinde...



Mustafa Keleş kimdir?

Mustafa Keleş, 1964 yılı Gümüşhane doğumlu. Patronluğu babasından alan Mustafa Keleş, bugün Keleşoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu başkanı.


Keleşoğlu İnşaat'ın yönetiminde, İnşaat Mühendisi olan Mustafa Keleş'in yanı sıra, Mustafa Keleş’in kardeşleri Metin Keleş, Suat Keleş ve Hicabi Keleş de bulunuyor.


1976 yılında ailesi ile birlikte Gümüşhane'den İstanbul'a gelen Mustafa Keleş, 1986 yılında İstanbul Teknil Üniversitesi'nin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken, 1983 yılında aile şirketinde işleri devralan Mustafa Keleş'in kardeşlerinden Metin Keleş de İnşaat Mühendisi iken; Suat ve Hicabi Keleş ise mimar. 


Mustafa Keleş evli ve 3 oğlan, 1 kız babası. Keleş'in oğullarından Fuat Keleş ile Dursun Keleş Bilgi Üniversitesi İşletme ve Uluslararası Ticaret bölümünde okuyor; Keleş'in kızı Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde eğitim görürken, en küçük erkek çocuğu İTÜ Elginkan Lisesinde eğitimine devam ediyor.



Geri Dön