28 / 03 / 2024

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...



İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin îzmirdeniz Kıyı Tasarımı Projesi kapsamında Karataş'tan Üçkuyular'a kadar yapacağı ticari amacı olmayan 5 ahşap iskele için 13 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. 

Projenin hayata geçirilmesi için 25 Haziran 2013 tarihinde Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'na yapılan başvuruya yanıt alamayan Büyükşehir Belediyesi, 28 Ocak 2014 tarihinde talebini yineledi. Başvurudan 425 gün sonra 21 Ağustos'ta gerekli izinleri alan Büyükşehir, iskelelerin projelerini hazırlayarak ihaleye çıkma kararı aldı. İhalenin ardından Kasım ayı sonu ya da Aralık ayı başında yer teslimi yapılmasının ardından, yüklenici firmaya 5 ahşap iskeleyi yaps r İskeleler sayesinde vatandaşlar denizle buluşacak. 

ması için toplam 6 ay (180 gün) süre verilecek. Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından üstlenilen projede, Mustafa Kemal Sahil Bulvarına yapılacak iskeleler 5 metre genişliğinde, 20 metre uzunluğunda olacak. 

İskelelerin ilki Göztepe sahilinde yapılacak. 

Geri kalan 4 iskele Karataş, Karantina ve Susuzdede bölgesinde olacak. Projenin yaz aylarına kadar bitirilmesi bekleniyor. 


Geri Dön