29 / 03 / 2024

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

Mustafa Kıraç: Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor!

İnşaat sektöründe sosyal alanlara yönelik talebin arttığını belirten Kıraç İnşaat firma sahibi Mustafa Kıraç, "Müşteriler, bizden daha fazla sosyal alan istiyor. Firmamız da talep doğrultusunda site çevrelerine yürüyüş yollarının yanı sıra büyük ve modern oyun parkları gibi sosyal alanlar inşa ediyo



Projeleriyle her gelir grubuna ulaşmak istediklerinin altını çizen Kıraç, müşterinin sosyal alan talebinde ağırlığın büyük oyun parklarının oluşturduğunu, karşılanan her ihtiyacın ise iş hacimlerine olumlu yansıdığını dile getirdi. 

Çocukların, modern oyun alanlarına ne kadar eğilimi olsa da bir müddet sonra sıkıcı bulabildiğini ifade eden Mustafa Kıraç, "Dolayısıyla yeşil alanları ve oyun alanlarını artırmayı amaçlıyoruz. 

Ayrıca, site çevresine yürüyüş yolları, araçların giriş ve çıkışın kolaylaştıran otoparklar, modern ofisler, rezidanslar ve yatırım amaçlı daireler yapıyoruz" açıklamasını yaptı. Gerçekleştirdikleri projelerde yeniliğin belirleyici olduğuna atıfta bulunan Kıraç, "Alanımızda örnek bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz. Yeni girişimciler için de model bir şirket olma yolunda ilerliyoruz" değerlendirmesini yaptı. 

Taleplere kaliteli ürünler ve uygun fiyatlar ile karşılık vermeye çalıştıklarını da kaydeden Mustafa Kıraç, kaliteli, güvenilir ve nitelikli konutlar yapmayı, müşterilerinin yanı sıra çalışanlarının da memnuniyetini sağlamayı temel ilke olarak benimsediklerini söyledi. Kıraç, imza attıkları projelerde iç mekanlarda daha fazla güneş ışığı almaya ve gökyüzünü daha fazla görebilmeye özen gösterdiklerini sözlerine ekledi. 


Dünya


Geri Dön