20 / 04 / 2024

Mustafa Köse: Kırcami imar planı artık bitmeli!

Mustafa Köse: Kırcami imar planı artık bitmeli!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, “Seçim döneminde vaatler yarışır hale geldi. Biz imkanlarımız ölçüsünde toplumun her kesimine hitap eden bir seçim beyannamesiyle halkımızın karşısına çıkıyoruz” dedi.



Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Muratpaşa İlçe Başkanı HASAN Bozdemir ve partililerle birlikte Güllük Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Köse, caddede aydınlatma ve ulaşım konusundaki taleplerin çözümü için girişimlerde bulundu. Ekonomisi güçlü bir ülkede esnafın da, işçinin de, memurun da emeklinin de memnun olacağını ifade eden Köse, “14 yıllık AK Parti Hükümetleri döneminde Türkiye, ekonomik anlamda güçlü bir ülke oldu” dedi.


FATURASI AĞIR OLUR

Ekonomideki küçük oynamaların faturasının çok ağır olacağını belirten Köse, “Ekonomi bir bilim dalıdır. Maaşlara yapacağınız küçük bir zam, ekonominizi felakete götürebilir. Biz yıllardır yürüttüğümüz ekonomi politikaları ile şükürler olsun Türkiye’yi kalkındırdık. Bunu da siyasi istikrarla sağladık. Bu istikrar ekonomiyi güçlendirirken vatandaşın alım gücünü de arttırdı” diye konuştu.


VAATLERİMİZİN HEPSİ GERÇEKÇİ

AK Parti olarak 1 Kasım 2015’te yapılacak seçim için hazırlanan beyannamenin toplumun her kesimine hitap ettiğini ifade eden Köse, “Seçim beyannamemizde başta gençler olmak üzere toplumun her kesimine hitap eden ve en önemlisi sorumluluk sahibi bir bilinçle hazırlanmıştır. Sadece seçimi kazanmak için olmayacak vaatlerde bulunmadık. Çünkü bu sorumsuzca bir hareket olurdu. Bizim vaatlerimizin hepsi gerçekçi ve uygulanabilir” dedi. Köse, Güllük Caddesi ziyaretlerine Deniz Mahallesi sakinleri, Antalya Diş Teknisyenleri Derneği ve Yavuz Özcan Taksi durağı ile devam etti.


KIRCAMİİ ARTIK ÇÖZÜLMELİ

Esnaf ziyaretlerinin ardından Muratpaşa Müteahhitler Derneğini ziyaret eden Köse, dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Kırcamii imar planının müteahhitleri de yakından ilgilendirdiğini ifade eden Köse, “Yıllardır sürüncemede kalan, açılan davalardan dolayı bir türlü yapılamayan Kırcami imar planının artık bitmesi gerekir. AK Parti teşkilatları ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Kırcami konusunda ellerinden geleni yapıyor. Oradaki vatandaşların 30 yıldır beklediği planlamanın artık yapılması gerekir” şeklinde konuştu.

Ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Köse, şöyle devam etti:

“Bu son süreçte konuşmaktan çok dinlemeye ihtiyacımız var. Vatandaşın taleplerine kulak vermemiz gerekiyor. Biz 14 yıldır, vatandaşların talepleri doğrultusunda siyaset üretip, yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Çünkü siyaset halk ile yapılır halka rağmen üretilecek politikalar halkta karşılık bulmaz”



Akdeniz'de Yeni Yüzyıl


Geri Dön