19 / 04 / 2024

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir? Mustafa Nedim Bozfakıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çimsa Çimanto Başkan Vekili Mustafa Nedim Bozfakıoğlu'nun biyografisi..



Mustafa Nedim Bozfakıoğlu kimdir?

Mustafa Nedim Bozfakıoğlu, 1950 yılında Tarsus’ta doğdu. Nedim Bozfakıoğlu, 1972 yılında İstanbul Üniversitesi  İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 


Lassa ve Kordsa'da Finansman Müdürü ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. H.Ö. Sabancı Holding'de Bütçe, Muhasebe  ve Konsolidasyon Daire Başkanlığı yapmış olan Bozfakıoğlu, halen Hacı Ömer Sabancı  Holding’de Genel Sekreter olarak görev yapmaktadır. 


31.05.2012 tarihinde Afyon  Çimento Sanayi T.A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir.


Çimsa hakkında

Çimsa, 1972 yılında kurulmuştur. Çimsa bugün, Mersin, Eskişehir, Kayseri, Niğde ve Afyonkarahisar’da bulunan 5 entegre fabrikası, Ankara’da bulunan bir öğütme tesisi, Marmara terminali ve Malatya Çimento Paketleme tesisiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.


Beyaz çimento alanında dünyanın ilk üç markasından biri olan Çimsa, Hamburg (Almanya), Trieste (İtalya), Sevilla ve Alicante (İspanya), Gazimagusa (KKTC), Köstence (Romanya) ve Novorossiysk’de (Rusya) bulunan terminalleriyle uluslararası bir çimento üreticisidir.





Geri Dön