23 / 04 / 2024

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi törenle açıldı!

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi törenle açıldı!

Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' törenle açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı...




Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, inşası Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' törenle açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Selçuklu Holding ve Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Törende konuşan Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öncel, "Rahmetli babamız Mustafa Öncelin isabetli kararıyla 25 yıl önce geldiğimiz bu bölgeyi, kısa sürede evimiz ve iş yerimiz olarak addetmiş, Selçuklu Holding'i ve bağlı şirketlerimizi burada kurup büyütmüştük. Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nın şahsında gençlere hediye ettiğimiz bu tesisin, beden ve ruh.sağlıklarını güçlendiren cazibe merkezi olması, en büyük dileğimiz" dedi. Kompleks, konferans salonu, yüzme havuzu, basketbol, voleybol, hentbol alanları ile fitness salonlarından oluşuyor. 


Dünya


Geri Dön