29 / 03 / 2024

Mustafa Rahmi Özkan Yalısı, Heritage Club İstanbul'a kiralandı

Mustafa Rahmi Özkan Yalısı, Heritage Club İstanbul'a kiralandı

Dubai'de faaliyet gösteren Heritage Club, İstanbul şubesini açmak için 6 ay önce Mustafa Özkan'a ait Baltalimanı'ndaki Mustafa Rahmi Özkan Yalısı'nı 25 yıllığına kiraladı



Dünyanın çeşitli ülkelerinde faaliyet gösteren ve ülkenin önde gelen patronlarının üye olduğu özel kulüplerden bir tane de İstanbul'da açılıyor. Bu "Patronlar Kulübü'nü İstanbul'a kazandıracak şirket, Dubai'de faaliyet gösteren Heritage Club. Bu kulüp İstanbul şubesini açmak için 6 ay önce Mustafa Özkan'a ait Baltalimanı'ndaki Mustafa Rahmi Özkan Yalısı'nı 25 yıllığına kiralamış. Sonrada yalıyı kulüğ haline getirmek için tadilata başlamış.

Hatta teknesiyle gelecek üyeler için yalının önüne iskele bile inşa ediliyormuş. Ancak referansla üye olunabilen Heritage Club'ın İstanbul şubesinin 11 kurucu üyesi varmış. Bu üyelerden bazıları Mustafa Koç, Cem Boyner, Suzan Sabancı Dinçer ve Akın Öngör.

Referansla üye olunabilecek!

Ekim ayında kapılarının açılması planlanan "Patronlar Kulübü"nün giriş aidatı tam 40 bin Euro. Ancak 40 bin Euro'ya vermeniz, üye olmanıza yetmiyor. Kulüp tamamıyla referans sistemiyle çalıştığı için parayı ödediğiniz gibi, kulübün bir üyesinin de size referans olması gerekiyor. Ayrıca kurucu üyelere 10 kişiye kadar referans verme hakkı tanınmış. Giriş aidatının yanı sıra bir de aylık aidat var.

Birçok lüks hizmetin sunulacağı kulübün aylık aidatı ise bin 500 Euro. Baltalimanı'ndaki inşaat son sürat devam ediyor.

Sabah


Geri Dön