28 / 03 / 2024

Mustafa Sarıgül Artemis Marin'in işletmesini mi aldı?

Mustafa Sarıgül Artemis Marin'in işletmesini mi aldı?

Mustafa Sarıgül döneminde kurulan KENT – YOL firması aldığı ihalelerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu firmanın Artemis Marin Princess otelinin işletmesini aldığı ortaya çıktı.



Şişli Belediyesi’nde Mustafa Sarıgül'ün kurduğu düzen dudak uçuklattı. Başkan Hayri İnönü ile ters düşünce oğul Emir Sarıgül'ün başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesiyle suların ısındığı Şişli'de tüm ihalelerin yolunun belediye şirketi Kent-Yol ‘a çıktığı belirlendi. Her ihalenin aynı şirkete verilmesi için Mustafa Sarıgül'e yakın isimlerin yönetimde olduğu şirketin adı resmi ismi çok geniş tutulmuş. Şirkete bugüne kadar tam 201 milyon liralık ihale verilmiş. Yönetimi ele geçiren Hayri İnönü'nün hedefinde Kent-Yol var.  


OTELİN İŞLETMESİNİ ALDI 


Kumarhaneler Kralı Sudi Özkan’ın Kumburgaz’da bulunan Artemis Marin Princess Oteli’nin yeni işletmecisi Sarıgül’ün kurduğu Kent_Yol şirketi oldu. Otelin yöneticisi de yine Sarıgül’ün sağ kolu konumunda olan Kumburgaz eski Belediye Başkanı Hüseyin Çorbacıoğlu oldu. Şirket bununla birlikte Kumburgaz’a bir tane de şube açtı. Kent-Yol’un belediyeden bugüne  kadar  210 milyon lira değerinde ihaleler aldığı tespit edildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın da Artemis Marin Princess Oteli’ne iş paslamak için ihale açtığı ortaya çıktı. İlahede, 450 engelli ve emekli öğretmen beş yıldızlı bir otelde iki gece konaklanması amaçlanıyor. 


Akşam


Geri Dön