20 / 04 / 2024

Mustafa Sarıgül'ün ulaşım ve konut projesi!

Mustafa Sarıgül'ün ulaşım ve konut projesi!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül. İstanbul'un trafik sorunlarına ve kentin ulaşım ağlanna yönelik hazırladıklan projelerin detaylannı kamuoyuyla paylaştı. Öncelikli olarak toplu ulaşım ağlarını arttıracağız dedi...



CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül. İstanbul'un trafik sorunlarına ve kentin ulaşım ağlanna yönelik hazırladıklan projelerin detaylannı kamuoyuyla paylaştı. Hazırladıklan kişiye özel İstanbul toplu ulaşım kartı 'Göstergeç kartıyla kamuoyuna tanıtan Sangül. ulaşım ağlarının 24 saat boyuna hizmet vereceğini söyledi, istanbul'un en büyük probleminin trafik çilesi olduğunu belirten Mustafa Sarıgül. "30 Marttan itibaren ulaşım sorununu kademeli olarak çözeceğiz. Çözüm metro, raylı sistem. Öncelikli olarak toplu ulaşım ağlannı arttıracağız" dedi. 


SARIGÖL'DEN KONUT SÖZÜ 


Kadir Topbaş'ın önceliğinin metro olmadığını savunan Sarıgül "İstanbul'da 20 yılda 68 kilometre metro yapıldı. Biz yılda en az 20 kilometre metro yapacağız. 5 yılda 200 km metroyu yurttaşlanmızla buluşturacağız. Yoğun iş bölgesini metro ağlanyla öreceğiz. Toplu ulaşımı tercih eden vatandaşlardan otopark ücreti almayacağız" diye konuştu, "istanbul dünya çapında bir eğjtim merkezi olmalı" diyen CHP istanbul Başkan Adayı Sarıgül öğrencilere ve öğretmenlere ücretsiz toplu taşıma müjdesi verdi. 


Mustafa Sangül. "öğrenciler geleceğimiz. öğretmenler de adeta kahramanlardır. Öğretmenlerimiz için toplu ulaşım tamamen ücretsiz olacak. Metrodan vapura tüm toplu ulaşım araçlarına ücretsiz olarak binebilecekler" şeklinde konuştu. Öğretmenlere konut sözü de veren Mustafa Sarıgül. "5 yıl içinde meslektaşlanmın 100 metrekarelik dairelen sembolik rakamlarla öğretmenlerimize teslim edeceğiz" dedi. 



Yeni Akit Gazetesi 


Geri Dön