19 / 04 / 2024

Mustafa Savaş Aydın'da inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Mustafa Savaş Aydın'da inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.



İnşaat sektörü ve turizmin bir bütün olduğunu dikkat çeken Mustafa Savaş, 'Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor' dedi. Korumar Otel'de düzenlenen kahvaltıda inşaat sektörü temsilcileri ve iş adamlarının sorunlarını dinleyen Mustafa Savaş, AK Partinin yeniden iktidara gelmesiyle sorunların takipçisi olacaklarının sözünü verdi, işadamları tarafından sorulan soruları teker teker cevaplandıran ve bahsedilen sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını ifade eden Savaş, bu sorunların bilinçli ve işini iyi bilen yönetimlerle çözülebileceğini söyledi. Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörünün oluşturduğuna dikkat çeken Savaş, "İnşaat ve turizm sektörü bir bütün. Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor. Kuşadası, turizmden iyi gelir elde edecek ki: elde edilen gelir inşaat sektöründe kullanılabilecek. Bunun için istikrar ve güven ortamı çok önemli" seklinde konuştu. 


'TURİZM RAHAT BİR NEFES ALACAK' 

Yeni dönemde AK Parti İktidarı ile turizm yatırımlarının daha da artacağını, turizmcinin rahat bir nefes alacağını da sözlerine ekleyen Mustafa Savaş, "Turizm potansiyelinin harekete geçirilmesini sağlamak asıl hedefim. Turizmin 12 aya yaygınlaştırılması, sağlık ve termal turizmin oluşturulması, yatak kapasitesinin arttırılması, kaliteli hizmet ve paralı turistin para harcayacağı şekilde buraya çekilmesi ve ticari yaşamın burada artmasını sağlamak istiyoruz" dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, toplantı sonrası Söke esnafını ziyaret etti. 


Aydın Ses Gazetesi


Geri Dön