24 / 04 / 2024

Mustafa Şeker kimdir?

Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Şeker kimdir?



Mustafa Şeker kimdir?

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, 2014 yılı gayrimenkul vergisi rekortmenleri arasında yer alıyor. Mustafa Şeker özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"1968 yılı Giresun ili Şebinkarahisar ilçesi, Gölve Köyünde dünyaya geldim. Evli, iki erkek biri kız olmak üzere üç çocuk babasıyım. 1989 yılından itibaren Karaköy Perşembe pazarında hırdavatçılık yaparak iş hayatıma devam etmekteyim. Spor yapmayı ve seyahat çok seviyorum.

 

1972 yılında ailem İstanbul'un Etiler semtine göç etti. 1977-1989 yılları arasında Karaköy Hırdavatçılar Çarşısı'nda ünlü iş adamı Kenan Şeker'in yanında çalıştım.

 

1989- 1991 yılları arsında vatani görevimi, acemi birliği Erzincan 59. Topçu Tugayı, usta birliğini Kars Sarıkamış'ta tamamladım.

 

1991 yılında Karaköy Perşembe pazarında ilk defa kendi işimi kurarak ticarete, Şeker Hırdavat San. Tic. firmam ile başladım.

 

1993 yılında ticaret hacmim büyüdü ve firma ismini Şeker Hırdavat San Tic. Ltd. olarak geliştirdim.

 

1996 yılında firma isminin piyasada benzerlerinin çok olması nedeniyle,  Onur Hırdavat San. Tic. Ltd. olarak Karaköy piyasasında sayılı firmaların arasına yerimizi aldık.

 

Ekonomik ve Ticari olarak hedeflediğim noktaya ulaştıktan sonra birçok sivil toplum kuruluşlarına sponsorluk yaptım. Daha sonra STK'lar da aktif olarak görev aldım.

 

2013 yılında Şebinkarahisarlı İş Adamları Derneğinde (ŞEBİNSİAD) yönetim kurulu üyeliğinde bulundum ve hala bu görevimi sürdürmekteyim.

 

2013 yılında Beyoğlu ilçesinde bir siyasi partide halkla ilişkiler sorumlusu olarak görevimi sürdürmekteyim.

 

2013 yılı İstanbul Sanayici ve İş Adaları Derneği'nde (İSEDER) Eyüp Şube Başkanı olarak aktif görevimi sürdürmekteyim.

 

2013 yılı orta eğitimimi tamamlamak için, Açıköğretime devam etmekteyim. 2013 yılı Siyaset Akademisi kursuna devam etmekteyim."





Geri Dön