26 / 04 / 2024

Mustafa Tuna: Sincan, Ankara'nın merkezi olacak!

Mustafa Tuna: Sincan, Ankara'nın merkezi olacak!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan'ın gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam, kültür ve üniversite merkezi olacağını belirtti.



Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Radyo Doğa'ya konuk oldu, hizmetlerini ve projelerini anlattı. Sincan'ın gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam, kültür ve üniversite merkezi olacağını belirten Başkan Tuna, Sincan'ın çok önemli bir gelişme gösterdiğinin de altını çizdi. 


'HEP BİRLİKTE SİNCAN'I ÇOK GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ'


Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Netlik Ayarı" adlı programda Sincan'ı anlattı. Radyo Doğa'da leyle Yiğit Aras'a konuk olan Başkan Tuna, canlı yayında vatandaşların sorularını da yanıtladı. Sincan'ın hızla büyüyen ve gelişen bir seyir izlediğini belirten Başkan Tuna, "El birliğinden güç doğar, bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız." dedi. 

Sincan'ın gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın en merkezi bölgelerinden biri olacağını belirten Başkan Tuna;" Sincan'ımızda 6 organize sanayi bulunuyor. Bu 6 organize sanayi tam olarak faaliyete geçtiğinde Sincan, Türkiye'nin 2. ihracat merkezi haline gelecek. Ulaşımı, alt yapısı ve modern konutları ile Sincan; Ankara'nın turizm, sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacak." dedi.


SARAYCIKTA 20 BİN KONUTTA 80 BİN KİŞİYE YAŞAM MERKEZİ OLUŞTURDUK


Hak sahipleriyle görüşmelerin tamamlandığını söyleyen Başkan Tuna, Saraycık Mahallesinde yenilemenin detaylarını da anlattı. 


Vatandaşların sorularını yanıtlayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Saraycıkta 20 bin konutta 80 bin kişiye yaşam alanı oluşturduklarını ifade etti. Saraycık'taki yıkımın başladığına vurgu yapan Başkan Tuna, TOKİ'nin en kısa sürede yenilemeyi başlatacağını söyledi. 


Haber Vaktim



Geri Dön