24 / 04 / 2024

Müteahhitler MÜSİAD Referans markalı projelerini tanıttı!

Müteahhitler MÜSİAD Referans markalı projelerini tanıttı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün ziyaretçilerine kapılarını açan MÜSİAD Fuarı 30 Kasım Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak. Birçok gayrimenkul firması da stant açtı.



Birçok gayrimenkul firmasının da stant açtığı fuarda, en dikkat çeken sektörlerden biri de inşaat sektörüydü.İnşaat sektöründen birçok firmanın katıldığı fuarda, müteahhit firmaların standı ilgi odağı oldu. Fuara; Kiler GYO. Askon Grup gibi büyük yerli firmaların yanı sıra, Kuveyt merkezli MRESCO ve Suudi Arabistan merkezli Maknoon gibi dev firmalar da katıldı. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ekonomisinin dünyadaki krizlere takılmadan, taarruzlara boyun eğmeden çok ciddi bir değişim sürecinden geçtiğini belirterek uluslararası fuarların önemine de değindi. 


Erdoğan, "Radar sistemi, milli piyade tüfeği, roket sistemi ve bilişim teknolojilerinin bu fuarda ilk kez sergileneceğini büyük bir memnuniyetle öğrendim. Fuara katılan ülkelerin Türkiye'nin gücünü görmelerini, incelemelerini isterim. İstikrarıyla ve güven ortamıyla Türkiye, ticaret ve işbirliği yapmak için eşsiz bir ülkedir" diye konuştu. 



SUUDİ Arabistan'da birçok başarılı projeye imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına girdi. Maknoon Gayrimenkul'ün firma sahibi Majdi Hariri ve Genel Müdürü Mohammed Alalyani de fuardaydı. 


15. Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nda yerini alan Maknoon Gayrimenkul, Crystal Tower projesiyle birlikte Sapanca'da hayata geçireceği Sapanca Resort Hotel'i ziyaretçilere tanıttı. Beylikdüzü'nde konumlandırılan 37 katta, 296 rezidans daireden oluşan Crystal Tower projesinde satışlara devam eden Maknoon, kısa sürede 10 katın satışını tamamladı. Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel ile 5 yıldızlı otel ayrıcalığını şehre kazandırıyor. 


Referans markalı projelerini tanıttı!


LEVENT'te hayata geçirdiği Batı Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire projesi ile adından söz ettiren Kiler GYO; Bakırköy'de Halk GYO arazisi üzerinde inşa ettiği Referans Bakırköy projesinde teslimleri tamamlarken yeni projelerinde de "Referans" markasını sürdüreceğini belirtti, inşaat sektöründe birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil; "Sapphire projemiz bunlar içinde en önemli yatırımlarımız arasında bulunuyor. Markalı konut projelerimizde de sektörde aktif şekilde rol üstleniyoruz. Referans Bakırköy projemizde yaşam başlarken, "Referans" markalı yeni projelerimizden en yenisi Referans Güneşli projemiz. Güneşli'nin yeni yaşam ve ticaret merkezini oluşturacak bir projeye imzamızı atıyoruz" dedi. 


Ortadoğu'nun devi de fuardaydı!


ORTADOĞU' nun dev yatırımcısı MRESCO. I MÜSİAD Fuarı'nda Hacer Tower projesinin yanı sıra Türkiye'de gerçekleştireceği" yatırımları  lanse etti. "Sultan's Suites" markası altında MRESCO, Mekke'deki Hacer Tovver ile birlikte Nef Ataköy'de satın alınan 6 rezidans katının lansmanını yaptı. MRESCO'nun icra Kurulu Başkanı Oya Zingal Dural; "MRESCO'nun buradaki dairelerini günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası adı altında işleteceklerini belirterek "Gayrimenkul sektörü Ortadoğu'da ve Türkiye'de "T markasını bundan sonra daha çok duyacak. 


"Sultan's Suites" markasıyla turizm sektöründe önemli projelere imzamızı atacağız. "Sultan's Suites" markasıyla Türkiye'deki ilk yatırımımız da Nef Ataköy'de aldığımız 6 rezidans katıyla oldu. İstanbul, Trabzon ve Bodrum'da da gayrimenkul alanında önemli yatırımlara imzamızı atacağız" dedi. 


ASKON Grup'un 400 milyon liralık Taraklı Termal projesi, fuarın en çok dikkat çeken projeleri arasında yer aldı. Türkiye'nin en büyük kapasiteli tatil köyü projesi Taraklı Termal, yayla turizmi, doğa turları bağbahçe turizmi ile yaz tatili alışkanlıklarını tamamen yeniliyor. Taraklı Termal projesi, üç nesli bir arada ağırlayarak Türkiye'deki "termal tatil" algısını da değiştiriyor. Turizme farklı bir pencere kazandıran Taraklı Termal projesi; yayla turizmi, sağlık turizmi, doğa turlarıyla kış turizminin yanı sıra, turizm sektöründeki yaz tatili alışkanlıklarını da tamamen yeniliyor. 

Oya Zingal Dural Fuarı'nın yıldızı oldu Bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası MÜSİAD Fuarı'nda uluslararası alanda marka haline gelen Türk müteahhitleri ve inşaat firmaları, projeleriyle boy gösterdi. Müteahhit firmaların standı büyük ilgi gördü.


Habertürk 


Geri Dön