25 / 04 / 2024

Mutlu Grup, Mutlu Solo ve Kule Evo projelerine başladı!

Mutlu Grup, Mutlu Solo ve Kule Evo projelerine başladı!

Çayyolu'ndaki konut projesini tamamlayarak sahip/erine teslim eden Mutlu Grup, şimdi aynı bölgede Mutlu Solo ve Kule Evo projelerine başladı. Mutlu Grup, yeni bir proje olan Kule Evo'nun tanıtımını ise bugün yapacak.



Kule Evo projesinin tanıtımı bugün yapılacak. İnşaat sektörünün köklü firmalarından Mutlu Grup, Çayyou'nda hayata geçirdiği Mutlu Çayolu projesini tamamlayarak sahiplerine teslim etti. Grup, aynı bölgede bu kez Mutlu Solo projesinin inşatına başladı. Mutlu Grup, yeni bir proje olan Kule Evo'nun tanıtımını ise bugün yapacak. 

Mutlu Grup'un Çayyolu'nda devam eden Mutlu Solo projesi, 2015 yılı sonunda teslim edilecek. 

Mutlu Solo, 17 katlı, 32 adet net 262 metrekare, 5+1 ve 2 adet net 460 metrekarelik dubleks konuttan oluşuyor. 

"Eksiksiz proje" Projeye ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "İç mekan çözümlemelerindeki akılcı detaylar konutları daha da yaşanır kılmayı amaçlarken, her daireye 2 kapalı 1 açık otopark alanı tahsis edilmiştir. Mutlu Solo her Mutlu Grup projesinde olduğu gibi evrensel mimari standartları üretim odağına oturtmuştur. Çağdaş taşıyıcı sistemler üzerine kurulan yapılarında yalıtım, yüksek performansa sahip ısıtma soğutma sistemleri, asansör, jenaratör gibi teknolojiler maliyet gözetmeksizin en iyi şekliyle yer almaktadır. 

Spor salonları, koşu - yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları gibi TANITIM BUGÜN sosyal donatıları ile eksiksiz bir Mutlu Grup projesi daha yükseliyor. Spor salonları, koşu - yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıları ile eksiksiz bir Mutlu Grup projesi daha yükseliyor. 

Mutlu Çayyolu projesinin alıcılar üzerindeki güçlü etkisi, beklentileri ve çıtayı çok yükseltmiştir. Mutlu Grup; Mutlu Solo dışında, inşaatı halen sürmekte olan Eskişehir yolu cepheli ve merakla beklenen KULE EVO projesinin tanıtımını 26 Nisan'da yapacaktır. 11 bin metrekare araziye sahip 45 bin metrekare inşaat alanına sahip proje bakış açısı ve inşa kalitesi ile 'öncü' bir modeldir. 'Yeni nesil ev-ofis' mottosu ile oluşturulan konsepti, zamanı yönetmek isteyen herkes merakla bekliyor. Yarın daha da önem kazanacak olan bölge ve daha da önemlisi yarın daha da değer kazanacak olan ev-ofis birlikteliği. KULE EVO; yeni evliler, mimar, mühendis, yeni mezun ve iş kurmak isteyen ama hem eve hem ofise gereksinim duyanların hedeflendiği bir proje. Gereksinim duyulan, iyi çözümlenmiş, Eskişehir Yolu cepheli konumu, önemli merkezlere komşuluğu ile eşsiz değere sahip KULE EVO; 2015 yılında teslim edilecek. Sahiplerinin yaşamını güzelleştirirken kolaylaştıracak olan 90 adet 1+1, 89 adet 2+1,1 adet dubleks daire ve 40 adet asma katlı mağaza içeren projede açık ve kapalı otopark alanları bulunmakta."


Milliyet Ankara


Geri Dön