26 / 04 / 2024

Mutlu Ofis konsepti performans artırıyor!

 Mutlu Ofis konsepti performans artırıyor!

İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, "özgür ve esnek ofisler"de işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor.



İş yaşamında tüm geleneksel alışkanlıkları değiştiren ve yerleşik kalıpları yıkan Y kuşağı, "özgür ve esnek ofisler"de işi, sosyal hayatı ve sporu bir arada yürütmek istiyor.  Ankara'da "MutluOfis" konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor. 


PERFORMANS ARTIYOR 

Ankara'da "Mutlu Ofis" ıııottosuyla yola çıkan Regnum Sky Tovver, Y kuşağının çalışacağı ofis tipine öncülük ediyor. Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ü/.caıı. performansı canlandırmanın yolunun, özgür ve eğlenceli ofislerden geçtiğini söyledi. Projenin detaylarını anlatan üzcan "150 metre yüksekliğindeki Regnum Sky Tower, kapalı yüzme havuzundan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti stres bahçesine, squash, plnystation, mini golf ve özel misafirlerini ağırlayabileceği "VIP lounge"a sağladığı çoşitli sosyal donatılar ve konforla, çalışanı ofise bağlayacak" diye konuştu. 



Sabah Ankara 


Geri Dön