29 / 03 / 2024

Muzaffer Candemir: Özelleştirilen fabrikaları geri alacağım!

Muzaffer Candemir: Özelleştirilen fabrikaları geri alacağım!

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, milletvekili seçilmesi halinde kentte özelleştirilen devlet tesisleri ve fabrikaları geri alacağını belirtti.



MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, milletvekili seçilmesi halinde kentte özelleştirilen devlet tesisleri ve fabrikaları geri alacağını belirterek "MHP çatısı altında bu işi ben çözerim "dedi MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. 

Açıklamasında hükümetin özelleştirme politikasını eleştiren Candemir, " Bunlar olurken iktidar partisinin 7 milletvekili, bakanı vardı. Ne yaptılar? Hiç birşey yapmadılar. Biz bunların hesabını sormak, satılan fabrikaları geri almak için sizlerden yetki istiyoruz. Samsun'da meseleyi ben çözerim. "dedi. 


Açıklamasında iktidar partisinin politikalarını eleştiren MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, " Türk düşmanı bir hükümet iktidar oldu, heryeri ele geçirdi, memleketimizin 600 yıllık geleneğini sömürdüler. 

Herşeyi sattılar, bizde bu durumdan nasibimizi aldık. 

Buda yetmediler devletin arazilerini TOKi'ye peşkeş çektiler, vergi mükellefi olan müteahhitleri yapsatçılarla rakabet ettirip, sıkıntıya sokup borç batağına mahkum ettiler "diye konuştu. 


Hedef Halk


Geri Dön