25 / 04 / 2024

Muzaffer Kahraman: İnşaat sektöründe hareketlenme yaşanacak!

Muzaffer Kahraman: İnşaat sektöründe hareketlenme yaşanacak!

İnşaat sektörünün güven ve istikrar ortamından çok daha fazla etkilendiğini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, seçim sonuçlarının sektöre ciddi bir hareketlilik katacağını vurguladı.



ÖDÜL Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, seçim sonuçlarının inşaat ve emlak sektörünü olumlu yönde etkileyeceğini söyledi. AK Parti'nin tek basma iktidara gelmesi ve istikrarın devam etmesiyle piyasalara canlılık geleceğini vurgulayan Kahraman, "Seçimler öncesi ertelenmiş olan talepler harekete geçecek, birçok sektörde satışlar patlayacaktır. İstikrarın ve güvenin piyasalara hakim olması, cok büyük yatırımlarda kendiliğinden tetikleyecek ve istihdama olumlu katkı sağlayacaktır. Dövizdeki düşüş Türk lirasının değerini artırır iken sıcak paranın piyasada dolaşımını da artıracaktır. İnşaat sektörü güven ve istikrar ortamından çok daha fazla olumlu etkilenen bir sektör olup, sektörümüzde ciddi bir canlanma ve hareketlilik beklenmektedir. Faiz ve döviz getirilerin gerilediği bir dönemde bir yatırım aracı olarak ta gayrimenkul önemini koruyacaktır" diye konuştu. 


İYİ BİR ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ 

Ödül Yapı olarak 10 yıl içerisinde gayrimenkul sektöründe ulusal markaların arasında yer almayı hedeflediklerini ifade eden Kahraman, şöyle söyledi: "Kurum olarak toplumsal yaşama katkıda bulunan, gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılarla, güvenliğin, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu doğru projeler ile müşterilerin zihninde iz bırakacak konutlar üretmek istiyoruz. Özünde doğruluk ve güven ilkesi ile çalışarak diğer firmalara da iyi bir örnek olmak istiyoruz." 



Vahdet gazetesi


Geri Dön