23 / 04 / 2024

My Dream City'nin temeli Bolu'da atıldı!

My Dream City'nin temeli Bolu'da atıldı!

Bolu'da işadamı Yılmaz Becikoğlu, 30 milyon dolara mal olacak konut projesinin temelini attı. 'My Dream City' Beşkavaklar Mahallesi'nde 16 bin dönüm üzerine kuruluyor



Yaşam alanında, alışveriş merkezi, sosyal tesisler, spor alanları, tenis kortu, koşu parkuru, yürüyüş yolları yer alıyor. Ayrıca 6 konut blokunda 144 adet daire bulunuyor. Temel atma törenine AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, Bolu Vali Yardımcısı Ömer Eru, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Becikoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Becikoğlu, projenin en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Becikoğlu, "Temel atma gününden projenin bitirilmesine kadar her türlü kaynaklarımızı seferber edeceğiz ve örnek bir yaşam alanı kazandıracağız." dedi.Vali Yardımcısı Ömer Eru da dünyada teknolojinin sürekli geliştiğini, önemli olanın bunu günlük hayata geçirmek olduğunu kaydetti. Eru, projenin örnek olduğunu ve devam etmesini dilediğini belirtti. AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz ise böyle bir temeli atmanın onur verici olduğunu aktardı. Yılmaz, projenin örnek bir yaşam alanı olacağına dikkat çekti. Açılışın ardından hazırlanan örnek bir daire gezildi.

Bolu'nun önde gelen işadamlarından Yılmaz Becikoğlu, hayırseverliği ile tanınıyor. Becikoğlu ayrıca Bolu'da 2009 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasının da birincisi. Son yıllarda Bolu'nun vergi rekortmenliği tahtını kimseye bırakmayan işadamı Yılmaz Becikoğlu'na, 599.091,26 TL tahakkuk etmişti.
ZAMAN


Geri Dön