26 / 04 / 2024

My Gross Konya'da 3.şubesini açtı!

My Gross Konya'da 3.şubesini açtı!

Konya'da süpermarket anlamında atılım yapan My Gross marketleri, Anadolu Sanayi girişi ve Konya Park şubelerinin ardından, Adalet Plaza' daki 3. Şubesini de hizmete soktu.




Marketin açılışına AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, SELSIAD Başkanı İsmail Hakkı Kolat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan My Gross Yönetim Kurulu Üyesi Arif Özbabacan, açılışa katılan herkese teşekkür ederek "My Gross olarak 3. Şubemizi hizmete sokmanın heyecanını yaşıyoruz. Dünyada ve Türkiye'de giderek yaygınlaşan Gross marketlerden bir tanesi olarak Konya'da da aktif olarak hizmet veriyoruz, inşallah hizmet ağımız genişleyecek. Katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi. SELSIAD Başkanı İsmail Hakkı Kolat ise, "Konya merkezli marketlerimizin açılması bizlere son derece sevinç veriyor. Bir Konyalı olarak hep Konya markalarını tercih ediyoruz. Arif ve Cemal kardeşlerimiz de açtıkları bu güzel marketler ile şehrimize en iyi hizmeti veriyor.

 

Şehrimize böyle bir değeri kattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından yapılan dua ile açılış kurdelesi kesildi. Açılışa özel indirimler ve çeşitli ikramlar müşteriler tarafından büyük beğeni topladı. 


Konya Yenigün 


Geri Dön