20 / 04 / 2024

My Newwork Ataşehir: Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence!

My Newwork Ataşehir: Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutarın 30 ay vade farksız taksitlendirildiği Ataşehir My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteriyor...



My Newwork projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak hayata geçiriliyor.


Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilen  My Newwork  Ataşehir projesi 14 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. İnşaat çalışmalarının başladığı My Newwork projesi tek blok halinde yükseliyor.


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor. My Newwork Ataşehir satış fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 430 dolardan başlıyor.


My Newwork Ağaoğlu ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutar firma bünyesinde 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. 


İçerisinde restoran, mağazalar, eğlence üniteleri ve tiyatronun yer aldığı Ataşehir My Newwork projesinde ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.


Ağaoğlu My Newwork telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön